UX Designer

Yritys
Bitwise Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
6.4.2021

”Moikka, oon Hanna ja mun pääasiallinen työtehtävä on UX/UI suunnittelu. Kun tulin taloon mun työ koostui fronttikoodaamisesta Angularilla ja kaikenlaisesta web- ja printtigrafiikasta, mutta siitä aika pian siirryin keskittymään käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnitteluun.

Parasta Bitwisella on se, kuinka täällä voi muovata oman työnkuvan juuri sellaiseksi mikä itselle sopii parhaiten. Mun taustat on ohjelmistosuunnittelussa ja kuvataiteessa, ja oonkin päässyt yhdistelemään niistä sellaisen työn joka innostaa ja inspiroi mua.

Mun työ on todella luovaa ja nykyään se sisältää pääasiassa tuotteenhallintaa ja tuotesuunnittelua, fasilitointia ja käytettävyyden kehittämistä, sekä paljon käyttöliittymäsuunnittelua ja grafiikan toteuttamista. Näissä vahva käytettävyyden teorian osaaminen, visuaaliset taidot ja empatia/ihmistuntemus on hyödyksi. Tärkeää on osata myös tunnistaa, ymmärtää ja yhdistellä eri sidosryhmien tarpeita. Itse koen hyödylliseksi myös oman ohjelmointiosaamisen ylläpitämisen, vaikka mun jokapäiväiset ykköstyökalut onkin Figma ja Adoben tuotteet.

Ehdottomasti parasta ja palkitsevinta tässä työssä on nähdä, kuinka ideat kasvaa ja kehittyy todeksi ja niistä hyötyy sekä asiakas että loppukäyttäjä.”

HAEMME UX-SUUNNITTELIJAA / GRAAFIKKOA (jonka sydän sykkii myös UX/UI:lle)

Olisitko meidän uusi graafisella silmällä varustettu UX-suunnittelijamme? Voit olla myös UX-suunnittelija/fronttidevaaja, sillä meillä on tarvetta monenlaiselle osaamiselle. UX-suunnittelun ohella meillä on mahdollisuus päästä syventämään muitakin taitojasi. Itseasiassa olemme enemmän kuin iloisia, jos päästät luovuutesi rohkeasti valloilleen vaihtelevissa projekteissamme.
Miksi sitten emme etsi puhdasta UX-suunnittelijaa? UX ja UI design kulkevat pääosin meidän projekteissamme käsi kädessä, joten graafinen suunnittelu ja graafisten elementtien valmistelu ovat osa työtäsi. Näin ollen graafisesta osaamisesta on valtavasti hyötyä. Mutta kuten aiemmin mainitsimme, UX:n lisäksi vahvuutesi voi olla myös fronttipuolella esimerkiksi HTML, CSS ja ominaisuuksien toteuttaminen moderneilla fronttiteknologioilla. Olemme erittäin tyytyväisiä jo yksinkertaisimpienkin käyttöliittymäkomponenttien toteuttamiseen.

Nämä perusjutut tarttis kuitenkin osata ja loppu on kiinni sinusta

• Rautalankamallit ja prototyypit
• Vaatimusmäärittely
• Käyttöliittymäkuvat
• Vektorikuvien piirtäminen
• Modernit suunnittelulähestymiset kuten Mobile First Design
• Graafisen suunnittelun ohjelmistojen tuntemus ja/tai osaaminen: Photoshop + Illustrator tai vastaavat ohjelmistot
• Itsenäinen ote työhön

Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee normaalioloissa toimistollamme Tampereella.

Sujauta CV:si ja työnäytteesi 6.4. mennessä osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi viitteellä: UX-suunnittelija

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-tätimme Katja Nieminen 0405573366.

Lisätietoa

Jätä kommentti