UX Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Mandatum

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu

Viim. hakupäivä: 27.6.2021

Haemme kehitystiimiimme UX-suunnittelun osaajaa vahvistamaan Mandatum Lifen digitaalisten palveluiden kehittämistä. Tulet mukaan digitalisoimaan liiketoimintaamme kehittämällä mobiili- ja verkkopalveluita sekä myynnin ja asiakaspalvelun sähköisiä työvälineitä datavetoisin ja design thinking –menetelmin.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluvat

digitaalisten palveluiden konseptointi
käyttöliittymien suunnittelu
käytettävyystestaus ja muu käyttäjätutkimus
Osallistut myös design systemin kehittämiseen ja olet mukana luomassa yhtenäistä digitaalista palvelukokemusta. Lisäksi olet mukana ohjaamassa käyttöliittymäsuunnittelua niin sisäisten kuin ulkoisten tiimien osalta. Pääset mukaan kokeneeseen tiimiin, joka koostuu palveluiden suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijoista. Työskentelet läheisesti projektipäälliköiden, kehitystiimien product ownereiden ja kehittäjien kanssa. Aiempi kokemus ja vahvuusalueet vaikuttavat tulevaan rooliisi.

Onnistumisen edellytykset

muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
käyttäjälähtöinen suunnittelu on sinulle tuttua ja hallitset digitaaliset suunnittelutyökalut
hyvä suomen ja englannin kielen taito
innostus suunnitella digitaalisia palveluita sekä kehittää asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa
lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta prototyyppien tekemisestä konseptien ja ideoinnin pohjalta ja ketterästä kehittämisestä.
Toivomme, että pidät tiimityöskentelystä ja kommunikoit tehokkaasti. Olet oman työsi asiantuntija ja osaat organisoida työtäsi itse. Kuuntelet kuitenkin tarkasti sekä asiakkaiden että kollegoidesi tarpeita.

Sinulle tarjoamme

avainroolin digitaalisen palvelukokemuksemme kehittämisessä ja monipuolisia projekteja
positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön
tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021 sekä Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn
suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 27.6. Liitä hakemukseen CV palkkatoiveen kera sekä kuvaus, mitä olet tehnyt aiemmissa työtehtävissäsi. Voit myös liittää hakemukseen portfoliosi tai linkin omalle sivustollesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Digital Officer Johannes Olli, puh. 040 723 3474.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun