Senior Digital Analyst

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: VR

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 15.5.2024 Haku on päättynyt

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Senior Digital Analystiä, joka vastaa VR:n matkustajaliikenteen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toimenpiteiden analytiikan kehittämisestä sekä asiakasdatan hallinnasta markkinointijärjestelmissä.

Työtehtävän vastuut ja sisältö:

– Vastuu digitaalisten kanavien analytiikasta, asiakasdatasta sekä markkinointityökalujen kehityksestä ja arkkitehtuurista
– Markkinointiautomaatiotyökalun sekä digitaalisten kanavien analytiikkatyökalujen pääkäyttäjyys
– Uusien liiketoimintamahdollisuuksien aktiivinen tunnistaminen
– Kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien ohjaaminen (esim. Analytics-kumppanuus sekä data- ja analytiikkatiimin ohjaaminen)
– Prosessien, tehokkuuden ja kyvykkyyksien jatkuva kehittäminen myös sisäisten kehittäjien suuntaan

Työtehtävän profiili ja edellytykset:

– Vähintään 5 vuoden kokemus kuluttajaliiketoiminnan analytiikkaratkaisuista, liiketoiminta kriittisten digitaalisten palveluiden toimintaympäristössä
– Markkinointiautomaatiotyökalujen tuntemus
– Digitaalisen kanavien vankka tuntemus
– Google Analytics stackin tuntemus
– Tehtävässä eduksi on javascriptin ja SQL:n tuntemus
– Kasvuhakuinen ja analyyttinen ote työhön
– Kyky hallinnoida useita laajoja asia- ja tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti sekä itsenäisesti edistää toimenpiteitä prioriteettien mukaan
– Inspiroiva ja ratkaisukeskeinen ote yhdistettynä liiketoimintalähtöiseen ajatteluun

Tarjoamme sinulle:

– Pääset työskentelemään myynti- & markkinointiyksikkömme tehokkaassa Digital Commerce & Loyalty -tiimissä. Tukenasi ovat kokeneet digimyynnin, markkinoinnin ja sisältöjen ammattilaiset.
– Työskentelemme kivoissa toimistotiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa, joten voit halutessasi tehdä osan viikosta etätöitä.
– Pääset työskentelemään koko kansan tunteman, ikonisen VR-brändin kanssa jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Miksi VR?

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista, vankalla 160 vuoden kokemuksella. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli noin 9 000 rautaista ammattilaista. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa. Samalla kun pidämme yhteiskunnan liikkeessä, lisäämme hyvinvointia. Kasvattamalla sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota viemme kohti hiilineutraalia huomista.

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä. Olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi – tämä on visiomme ja toimintamme tarkoitus.

Lähde mukaan yhteiselle matkalle kanssamme.

Jätä hakemus palkkatoiveineen 15.5.2024 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Head of Digital Commerce & Loyalty Juha Saikkoseen juha.saikkonen@vr.fi.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun