SEA/SEO Specialist

Yritys
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
13.10.2022

Meillä Sinisellä Härällä on nyt auennut SEM Specialistin (SEA/SEO) rooli, ja haemme tähän tekijää, jolla on hakukonemarkkinoinnin osaamista myös Google Adsia laajemmalta alueelta.

Toivon, että löytäisimme tekijän, jolla on jo vähän enemmän kokemusta Googlen maksettujen mainoskampanjoiden (Ads, Shopping, Display ja miksei YouTubekin) suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Näin ollen myös analytiikan käyttöönotto ja sen tulkinta pitää olla tuttua. Lisäksi haluaisin, että tulevalla tekijällä on osaamista ja kokemusta myös orgaaniselta puolelta hakukoneoptimoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tulevana härkäläisenä ottaisit vastuuta kaikista Sinisen Härän markkinoinnin Google-asiakkuuksista mutta osallistuisit myös verkkosivutiimimme tekemiseen esim. sivustojen SEO-asioissa ja analytiikan setupeissa (GTM, UA+GA4, GSC, GDS, Rank Math) sivustoille. Tekisit myös niin Adsin kuin verkkosivuston auditointeja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta (esim. Ahrefs + muut työkalut). Lisäksi pääsisit antamaan konkreettisia kehitysehdotuksia asiakkaiden sivustojen hakukonenäkyvyyden kehittämiseen ja konversio-optimointiin liittyen – miksei käytettävyyteen ja sisältöihinkin, jos osaamisesi siihen taipuu. Tavoitteenasi on kehittää asiakkaiden liiketoimintaa eli löytää sitä parhaiten palvelevat toimenpiteet ja toteuttaa ne.

Painottuu osaamisesi sitten maksettuun tai orgaaniseen hakukonemarkkinointiin, meillä on joka tapauksessa tapana räätälöidä positioita sopivan tekijän osaamisen ympärille.

Hae paikkaa sivultamme löytyvän rekrybotin kautta – emme ota hakemuksia vastaan ”perinteisen kaavan mukaan”. Toisin sanoen: jos paikka kiinnostaa, laita botti tulille!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Sininen Härkä Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti