IT Service Desk -asiakaspalvelija

Yritys
Hostaan Oy
Paikkakunta
Kuopio
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
30.9.2022

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta, erinomaisessa hyvähenkisessä työympäristössä? Haemme nyt Hostaan Oy:lle palvelukseemme IT Service Desk -asiakaspalvelijaa työskentelemään kuukausipalkkaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopion toimistollemme.

Työnkuvasi rakentuu monipuolisista palvelintekniseen asiakastukeen ja palvelinhallintaan liittyvistä työtehtävistä. Työ sisältää esimerkiksi asiakkuuksien perustamista ja ylläpitoa, laskutusta, tilausten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa, palvelumuutoksia ja ongelmanratkaisua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä Linux-, Plesk- ja WordPress -palvelinylläpitoa.

Toimit osana tiimiä Kuopion toimistollamme pääsääntöisesti virka-aikaisesti, mutta myös erilaisia päivystystehtäviä voi liittyä työhön myös virka-ajan ulkopuolella erikseen sovitusti. Työskentely-ympäristössä käytämme uusia iMac 5k ja Macbook -laitteita ja palvelininframme sijaitsee kokonaan pilvessä, joten palvelinsalityöskentelyä työssä ei tarvita.

Työnkuva voi laajentua myöhemmin osin myös esimerkiksi PHP/MySQL-pohjaisten sovellusten ohjelmointiin, WordPress-sivustojen suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin, SEO-asiantuntijaksi, sosiaalisen median sisällöntuottajaksi tai tiimin vastuutehtäviin omasta osaamisestasi, motivaatiostasi ja halukkuudestasi riippuen.

Mitä odotamme sinulta?

* Sinulla on vähintään perustuntemus Internet-palvelimista ja niiden toiminnasta ja tunnet Internetin verkkoinfrastruktuurin keskeisimmät tekniikat. Haluat oppia jatkuvasti uutta ja kykenet omaksumaan tietoa nopeasti.

* Puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja vähintään kohtalaista englantia. Olet täsmällinen ja tinkimätön optimisti, asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukeskeinen, sinnikäs ja ketterä, ajoittain hektiseksikin muuttuvaa työtä pelkäämätön, motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

* Viihdyt säännöllisessä toimistotyössä ja arvostat hyvää rauhallista työympäristöä, paikallisesti sovittuja työaikajoustoja ja säännöllistä kuukausipalkkaa sekä haluat koeajan jälkeen mahdollisesti sitoutua pysyvään työhön Kuopioon.

Millä ominaisuuksilla lisäksi voit loistaa (yksikin näistä on iso plussa, mutta ei välttämättömyys):

* Linux-osaaminen: Olet aiemmin harrastuksena tai työksesi ylläpitänyt Linux-palvelimia tai olet jopa todellinen palvelinasinatuntija ja hallitset pakettienhallinnan, migraatiot ja ongelmanratkaisun kuin omat taskusi. Taikasanoja ovat myös syvällinen kokemus seuraavista: Debian, Plesk, NginX, Apache ja MariaDB. Arvostamme myös soveltuvaa IT-alan koulutusta.

* PHP-ohjelmointi: Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja PHP, Git, Javascript, jQuery, MySQL, CRUD ja MVC ovat työssäsi tai harrastuksessasi tuttuja.

* Sinulla on muuta alaan liittyvää erityisosaamista (esim. syvällinen kokemus WordPress-kotisivuista, hakukoneoptimoinnista, some-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta, kokemusta kansainvälisyydestä tai useamman eri kielen taito) tai olet poikkeuksellisen motivoitunut oppimaan ja opettelemaan uutta niin työssäsi kuin omatoimisestikin.

Mitä tarjoamme sinulle?

* Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi vahvuuksiesi ja motivaatiosi suuntaamana. Tulet osaksi tiimiämme, jossa tuemme toisiamme ongelmien ratkaisussa, mutta saat silti ottaa vastuuta omasta työstäsi.

* Erinomaisen työympäristön. Olet mukana Hostaanin viihtyisässä, huumorintajuisessa ja hyvähenkisessä työympäristössä toimimassa laadukkailla moderneilla työvälineillä ja luomassa huippulaatuista palvelukokemusta asiakkaillemme pyrkimyksenämme kehittyä merkittäväksi kansainväliseksi alan toimijaksi.

* Säännöllisen kuukausipalkan, joka määräytyy ja kehittyy osaamisesi, tavoitteissa onnistumisen sekä työlle omistautumisen mukaan. Koeajan jälkeen parhaimmillaan tiedossasi on pitkä, varma ja vakituinen työsuhde, mahtavat työkaverit ja merkityksellisiä työtehtäviä. Käytössäsi on myös oma työpiste avokonttorissamme ja iMac 5k töiden tekemiseksi.

Hostaan Oy

Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista pilvipohjaisia webhotellipalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjoamme yli 2000 kotimaiselle asiakkaallemme toimintavarmoja, erittäin nopeita ja luotettavia WordPress hosting-, webhotelli-, sähköposti- ja kotisivukone- sekä Managed Cloud -palvelinpalveluita erinomaisella asiakastuella ja kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme Kuopiosta käsin, palvelimemme sijaitsevat Helsingissä, Frankfurtissa ja Amsterdamissa ja tähtäimenämme on kansainvälistyminen.

Lisätietoja ja hakeminen:

Hae täyttämällä hakulomake sivuiltamme https://www.hostaan.fi/rekry/ – tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteella rekry@hostaan.fi – Toimi mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 30.9.2022. Vakanssi voidaan täyttää aiemminkin sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti