Aucor haukkaa Mediatavastin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Juuri kun Mediatavast pääsi mukaan Vierityspalkin Toimistot-hakemistoon, niin Aucor nielaisee Mediatavastin. Näin WordPress-kentälle syntyy yksi toimisto lisää keskiraskaaseen sarjaan. Aucorin nimellä jatkava toimisto toimii jatkossa 11 ammattilaisen voimin ja muodostaa näin yhden Suomen suurimmista WordPress-toimistoista. Uusi toimisto toimii Turusta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä käsin.

uusi-aucor

“Uuden Aucorin” liikevaihto nousee näin 800 000 euroon, joten ihan jättimäisestä toimistosta ei vielä puhuta, mutta merkittävä miljoonan euron raja lähestyy. Yrityskaupan myötä Mediatavastin nykyiset osakkaat siirtyvät Aucorin osakkaiksi.

Vierityspalkki kysyi uuden toimiston pääomistajana jatkavalta Janne Jääskeläiseltä muutaman kysymyksen kauppaan liittyen.

Miksi kasvua yrityskaupalla?

“Aucor on alusta saakka kasvanut tulorahotteisesti ja orgaanisesti, eli emme ole ottaneet velkaa ja olemme kasvattaneet yritystä yksi ihminen kerrallaan. Siitä on ollut paljon hyötyä: olemme voineet keskittyä koko ajan laatuun ja samalla yritykseen on valikoitunut oikeanlaisia ihmisiä, ja asiakkaita on tullut lisää tasaisesti. Orgaaninen kasvu on erittäin jees, mutta se on hieman liian hidasta, varsinkin kun olemme linjanneet strategiassa selkeän kasvusuunnan. WordPressillä ja sisältövetoisilla verkkopalveluilla on huomattavaa nostetta, ja tämä yrityskauppa parantaa meidän mahdollisuuttamme vastata lisääntyneeseen kysyntään.”

Muuttuuko projektien fokus teillä?

“Projektien fokus ei hirveästi muutu: WordPress-projektit ovat kasvaneet kooltaan, ja oli luontevaa hankkia lisää laadukkaita osaajia. Sen lisäksi MediaTavastilla on WordPress-osaamisen lisäksi väkevä visuaalinen työstökulma, joka sopii Aucoriin erinomaisesti.”

Miten usealla paikkakunnalla toimiminen muuttaa toimiston luonnetta?

“Oikeastaan se muuttaa sitä hyvin vähän. Olemme tähänkin asti liikkuneet hyvin sujuvasti asiakkaiden luona paikkakunnasta riippumatta, ja yrityksemme on muutenkin rakennettu aika vahvasti etäläsnäolon ympärille. Nyt kun Aucorilla on toimipaikka kolmella eri paikkakunnalla, se tietenkin jonkun verran vaikuttaa asiakkaiden suhtautumiseen. Erityisesti jalansijan saaminen Helsinkiin on meille tärkeä pysäkki matkallamme kohti suurinta ja kauneinta WordPress-toimistoa. :)”

>> Aucor Toimistot-hakemistossa
>> Mediatavast Toimistot-hakemistossa

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun