WordPress-osaamista Tampereelta: Geniem

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

WordPress-toimistojen listaus sai joulukuussa yhden uuden tulokkaan. Geniem Oy Tampereelta täytti kriteerit, ja lisättiin mukaan hakemistoon. Geniem on aiemmin tehnyt mm. mobiilisovelluksia, mutta nykyisin he keskittyvät verkkopalveluiden toteutukseen WordPressillä. Geniem työllistää 13 henkeä Tampereella.

WordPress-toimistot-Suomessa-2014

Seuraavaksi kolme kysymystä toimitusjohtaja Tuomas Kumpulalle:

1) Geniemin historia lyhyesti?

“Geniem on perustettu jo vuonna 2000, ja se keskittyi alkuun mobiilisovellusten kehitystyökaluihin. Pienen hetken firma oli myös amerikkalaisomistuksessa. Kun vuonna 2009 toimiva johto osti osakekannan takaisin, on yritys keskittynyt monikanavaisiin ohjelmistoratkaisuihin.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress-toimistoksi?

“Kun responsiivinen suunnittelu alkoi vallata markkinaa, päätimme erikoistua myös CMS-projekteihin. Kävimme läpi eri alustat ja päädyimme WordPressiin sen käyttäjäystävällisuuden ja laajennettavuuden suhteen.”

3) Mitkä ovat vahvuuksianne WordPress-toimistona?

“Erikoistumme ammattimaisesti toteutettuihin hieman isompiin sivustoihin ja web-sovelluksiin. Tähän ajatukseen perustuen olemme rakentaneet virtualisoidun DevOps-ympäristön, joka tehostaa kehitystyötä ja parantaa projektien laatua.”

Geniemin viimeisimpiä WordPress-toteutuksia Uudet julkaisut -palstalta:

Kainuun Sanomat uutissivusto

mockup-kainuunsanomat_s

Lupapiste-sivusto

mockup-lupapiste.fi-s

Iron Sky -sivusto

mockup-ironsky.net-s

Ravintola.fi viihdeportaali

mockup-ravintola.fi-s

>> Tutustu Geniemin referensseihin Toimistot-hakemistossa

Geniemin lisäksi myös H1 toimii Tampereella. Tampereen WordPress-yhteisö on muutenkin kohtuullisen aktiivinen, ja kilpailee Turun kanssa toiseksi aktiivisimman WordPress-keskittymän paikasta Suomessa.

PS. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa on tällä hetkellä kahdeksan (8) WordPressiin erikoistunutta toimistoa: Frantic, Geniem, Trimedia, H1, Aucor, Solid Angle, Byroo, Exove.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “WordPress-osaamista Tampereelta: Geniem”

 1. Daniel Koskinen

  Kirjoituksessa on virhe. Perttu tarkoitit varmaan sanoa, että Tampere kisaa Helsingin kanssa aktiivisimman WordPress-keskittymän paikasta.

 2. Kiitos kommentista, Daniel :) Katsotaan sitten kun niitä teidänkin runsaita tapahtumia alkaa tuonne blogin koulutukset-palstalle ilmestymään ;)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun