WordPress-osaamista Tampereelta: Geniem

Perttu Tolvanen

WordPress-toimistojen listaus sai joulukuussa yhden uuden tulokkaan. Geniem Oy Tampereelta täytti kriteerit, ja lisättiin mukaan hakemistoon. Geniem on aiemmin tehnyt mm. mobiilisovelluksia, mutta nykyisin he keskittyvät verkkopalveluiden toteutukseen WordPressillä. Geniem työllistää 13 henkeä Tampereella.

WordPress-toimistot-Suomessa-2014

Seuraavaksi kolme kysymystä toimitusjohtaja Tuomas Kumpulalle:

1) Geniemin historia lyhyesti?

“Geniem on perustettu jo vuonna 2000, ja se keskittyi alkuun mobiilisovellusten kehitystyökaluihin. Pienen hetken firma oli myös amerikkalaisomistuksessa. Kun vuonna 2009 toimiva johto osti osakekannan takaisin, on yritys keskittynyt monikanavaisiin ohjelmistoratkaisuihin.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress-toimistoksi?

“Kun responsiivinen suunnittelu alkoi vallata markkinaa, päätimme erikoistua myös CMS-projekteihin. Kävimme läpi eri alustat ja päädyimme WordPressiin sen käyttäjäystävällisuuden ja laajennettavuuden suhteen.”

3) Mitkä ovat vahvuuksianne WordPress-toimistona?

“Erikoistumme ammattimaisesti toteutettuihin hieman isompiin sivustoihin ja web-sovelluksiin. Tähän ajatukseen perustuen olemme rakentaneet virtualisoidun DevOps-ympäristön, joka tehostaa kehitystyötä ja parantaa projektien laatua.”

Geniemin viimeisimpiä WordPress-toteutuksia Uudet julkaisut -palstalta:

Kainuun Sanomat uutissivusto

mockup-kainuunsanomat_s

Lupapiste-sivusto

mockup-lupapiste.fi-s

Iron Sky -sivusto

mockup-ironsky.net-s

Ravintola.fi viihdeportaali

mockup-ravintola.fi-s

>> Tutustu Geniemin referensseihin Toimistot-hakemistossa

Geniemin lisäksi myös H1 toimii Tampereella. Tampereen WordPress-yhteisö on muutenkin kohtuullisen aktiivinen, ja kilpailee Turun kanssa toiseksi aktiivisimman WordPress-keskittymän paikasta Suomessa.

PS. Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa on tällä hetkellä kahdeksan (8) WordPressiin erikoistunutta toimistoa: Frantic, Geniem, Trimedia, H1, Aucor, Solid Angle, Byroo, Exove.

  1. Daniel Koskinen says:

    Kirjoituksessa on virhe. Perttu tarkoitit varmaan sanoa, että Tampere kisaa Helsingin kanssa aktiivisimman WordPress-keskittymän paikasta.

  2. Perttu Tolvanen says:

    Kiitos kommentista, Daniel :) Katsotaan sitten kun niitä teidänkin runsaita tapahtumia alkaa tuonne blogin koulutukset-palstalle ilmestymään ;)