Zeeland:issa tapahtuu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Merkittävään 125 hengen kokoon kovaa vauhtia kasvaneessa markkinointi- ja viestintäkonserni Zeeland*:issa tapahtuu:

 1. Toimisto laajentaa Baltiaan ostamalla* Nitron Tallinnan toiminnot
 2. Zeeland:in digitoiminnot uudelleenorganisoitiin* ja niillä on uusi vetäjä, Teija Sirko.

Zeeland:in kasvuvauhti on ollut viime vuosina huimaa. Taustalla vaikuttavat jo Tietovallan aikaan digialaa (täysijärkistä uusmediaa) muovanneet Tanu-Matti Tuominen ja Jari Tuovinen. Konkarit ovat lisäksi monessa mukana, mm. luovan toimialan riskirahasto Mediatonic:issa* (tj Marko Tulonen) sekä jo vuosia Mindtrek:in taustavaikuttajina.

Zeeland:in tiimissä on myös muita useita alalla jo kolmella vuosikymmenellä puuhanneita “digisetiä”. Zeeland:in yhtiömuoto on myös toukokuun lopulla muuttunut* Oyj:ksi. Lienee selvää, että jotain isohkoa on tapahtumassa yhtiössä. Kasvu ei kuitenkaan ole tullut ilmaiseksi. Finder:in taloustietojen* mukaan Zeeland Oyj teki 2009 lähes 650 k€:n tappion. Yritys tuntuu hakevan Suomen lisäksi kovasti kasvua lähialueiltamme, Baltiasta ja Venäjältä.

Vierityspalkki seuraa mielenkiinnolla Zeeland:in kehittymistä ja kasvua. Toivotamme onnea ja menestystä kasvussa, ala tarvitsee ns. veturifirmoja.

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

2 kommenttia on “Zeeland:issa tapahtuu”

 1. Tulostietoja eri Zeeland:in yhtiöistä vielä alla tarkemmin:
  *linkit poistettu toimimattomina*

 2. Nyt tarkkana: *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun