Valve etsii uutta toimitusjohtajaa

asmunder

Valve etsii uutta toimitusjohtajaa. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Julkunen on päättänyt jättää yhtiön, Valve kertoo blogissaan. Toistaiseksi yhtiön vetovastuu on Miia Wrenillä. Julkunen aloitti Valven toimitusjohtajana viime vuoden syyskuussa.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.