Julkunen Valven ruoriin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Timo Julkunen siirtyy Valven vetäjäksi. Julkunen aloittaa Valven toimitusjohtajana elo-syyskuun taitteessa. Ennen Valvea Julkunen on työskennellyt muun muassa Satama Interactivessa johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Hasan & Partnersin asiakkuusjohtajana ja viimeksi suunnittelutoimisto Taivaan toimitusjohtajana.

“Valve on jo vuosia ollut osaamistasoltaan erittäin vakuuttava toimisto, sen maine alalla on hyvä ja toimiston asiakasportfolio antaa hyvät lähtökohdat tuleville vuosille. Myös yrittäjän ja osakkaan rooliin siirtymisen haaste kiinnostaa ja oli merkittävä tekijä siirrossa Valven johtoon. Osaltaan keskustelut useammankin asiakasyrityksen johdon edustajan kanssa vahvistivat käsitystä että tulevaisuuden menestyjät rakennetaan palvelun ja siihen liittyvän kuluttajakokemuksen kautta, ostettu media vain tukee tarvittaessa tätä”, kertoo Julkunen.

“Timon johtamiskokemus ja laaja kyky hahmottaa palveluja sekä markkinoinviestinnän kokonaisuuksia vakuutti käydyissä keskusteluissa, eikä kokemus myöskään laajojen Internet-pohjaisten palveluiden ja markkinoinnin konseptien suunnittelusta haitanneet”, taustoittaa valintaa Valven hallituksen puheenjohtaja Ari Siipivirta.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun