Julkunen Valven ruoriin

asmunder

Timo Julkunen siirtyy Valven vetäjäksi. Julkunen aloittaa Valven toimitusjohtajana elo-syyskuun taitteessa. Ennen Valvea Julkunen on työskennellyt muun muassa Satama Interactivessa johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Hasan & Partnersin asiakkuusjohtajana ja viimeksi suunnittelutoimisto Taivaan toimitusjohtajana.

“Valve on jo vuosia ollut osaamistasoltaan erittäin vakuuttava toimisto, sen maine alalla on hyvä ja toimiston asiakasportfolio antaa hyvät lähtökohdat tuleville vuosille. Myös yrittäjän ja osakkaan rooliin siirtymisen haaste kiinnostaa ja oli merkittävä tekijä siirrossa Valven johtoon. Osaltaan keskustelut useammankin asiakasyrityksen johdon edustajan kanssa vahvistivat käsitystä että tulevaisuuden menestyjät rakennetaan palvelun ja siihen liittyvän kuluttajakokemuksen kautta, ostettu media vain tukee tarvittaessa tätä”, kertoo Julkunen.

“Timon johtamiskokemus ja laaja kyky hahmottaa palveluja sekä markkinoinviestinnän kokonaisuuksia vakuutti käydyissä keskusteluissa, eikä kokemus myöskään laajojen Internet-pohjaisten palveluiden ja markkinoinnin konseptien suunnittelusta haitanneet”, taustoittaa valintaa Valven hallituksen puheenjohtaja Ari Siipivirta.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.