MTV luopuu Kuvaboxi.fi:stä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

MTV Oy on myynyt Kuvaboxi.fi:n Mediadrive Oy:lle*, joka ylläpitää suosittua Kuvat.fi-palvelua. MTV Median Internetliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Juosila kommentoi liiketoimintajärjestelyä:

“Kuvaboxi. on omalta osaltaan osoittanut, että omien kuvien jakaminen netissä on yksi perustoiminnallisuus, jonka suosio vain kasvaa. Samalla ovat kasvaneet vaatimukset palvelun tekniselle suorituskyvylle ja uusien ominaisuuksien kehittämiselle. Suuntaamme omat internetpanostuksemme palveluihin, joissa toimitettu sisältö on pääosassa.”

Kuvat.fi on suosittu ja helppokäyttöinen kotimainen kuvapankkipalvelu joka saa näin merkittävän käyttäjälisäyksen MTV:n Kuvaboxi.fi:n käyttäjien siirtyessä Kuvat.fi-käyttäjiksi.

Mediatalon ratkaisu poikkeaa edukseen monista muista päätöksistä lopettaa kannattamattomia palveluita. Kuvaboxi.fi:n käyttäjät saavat hyvän kodin Kuvat.fi-palvelussa eivätkä joudu näkemään isoa vaivaa tallentamiensa kuvien pelastamisessa kuolevasta palvelusta.

Uutisen lähteenä Kauppalehti*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun