MTV luopuu Kuvaboxi.fi:stä

Perttu Tolvanen

MTV Oy on myynyt Kuvaboxi.fi:n Mediadrive Oy:lle*, joka ylläpitää suosittua Kuvat.fi-palvelua. MTV Median Internetliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Juosila kommentoi liiketoimintajärjestelyä:

“Kuvaboxi. on omalta osaltaan osoittanut, että omien kuvien jakaminen netissä on yksi perustoiminnallisuus, jonka suosio vain kasvaa. Samalla ovat kasvaneet vaatimukset palvelun tekniselle suorituskyvylle ja uusien ominaisuuksien kehittämiselle. Suuntaamme omat internetpanostuksemme palveluihin, joissa toimitettu sisältö on pääosassa.”

Kuvat.fi on suosittu ja helppokäyttöinen kotimainen kuvapankkipalvelu joka saa näin merkittävän käyttäjälisäyksen MTV:n Kuvaboxi.fi:n käyttäjien siirtyessä Kuvat.fi-käyttäjiksi.

Mediatalon ratkaisu poikkeaa edukseen monista muista päätöksistä lopettaa kannattamattomia palveluita. Kuvaboxi.fi:n käyttäjät saavat hyvän kodin Kuvat.fi-palvelussa eivätkä joudu näkemään isoa vaivaa tallentamiensa kuvien pelastamisessa kuolevasta palvelusta.

Uutisen lähteenä Kauppalehti*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Mediat verkossa, Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.