Suomalaisten autovakuutukset avoimeen hintavertailuun

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Tulli.fi on reilusti asiointikanava - eikä vain viraston verkkosivu.

Vakuutuskone.com* on avannut uuden ilmaisen palvelun, jossa kuluttajat voivat vertailla autovakuutuksia omalle autolleen.

“Vakuutusten ominaisuuksista on ollut erittäin vaivalloista hakea vertailukelpoista tietoa eri vakuutusyhtiöistä. Nyt avatulla palvelulla kuluttajan on mahdollista varsin vaivattomasti luoda kokonaiskuva autovakuutusten hinnoista ja etenkin keskeisestä sisällöstä. Maailmalla vastaavia palveluja on kuluttajien käytettävissä runsain määrin, mutta Suomessa vakuutustuotteisiin keskittyvät verkkopalvelut ovat edelleen lapsenkengissä”, kertoo Vakuutuskoneen taustavoimiin kuuluva Taneli Tikka*, yrittäjä ja hallitusammattilainen, joka tunnetaan muun muassa IRC-Gallerian ex-toimitusjohtajana.

Palvelun avaamisen yhteydessä Vakuutuskone.com on myös aloittanut yhteistyön Interactive Auto Media Oy:n kanssa, joka tuottaa palveluun vertailua
helpottavaa mallikohtaista tietoa.

“Vakuutuskone.com tuo palvelussaan esiin paitsi vakuutusten hinnat, myös keskeiset ominaisuudet. Turvatasoiltaan varsin lähellä toisiaan olevien vakuutusten hinnat voivat edelleen poiketa merkittävästi toisistaan, jolloin kuluttaja voi sekä säästää vakuutusmaksuissaan että välttää ikävät yllätykset”, Tikka korostaa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

1 kommentti “Suomalaisten autovakuutukset avoimeen hintavertailuun

 1. Vakuutus jostain

  Kannattaa melkein vakuutuskoneiden sijaan pyytää tarjousta vakuutusyhtiöiden asiamiehiltä. Saa tietää miten vakuutus eroaa kilpailijasta, ja millä tavoin vakuutuksen saa mahdollisimman halvalla

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun