Suomalaisten autovakuutukset avoimeen hintavertailuun

asmunder

Vakuutuskone.com on avannut uuden ilmaisen palvelun, jossa kuluttajat voivat vertailla autovakuutuksia omalle autolleen.

“Vakuutusten ominaisuuksista on ollut erittäin vaivalloista hakea vertailukelpoista tietoa eri vakuutusyhtiöistä. Nyt avatulla palvelulla kuluttajan on mahdollista varsin vaivattomasti luoda kokonaiskuva autovakuutusten hinnoista ja etenkin keskeisestä sisällöstä. Maailmalla vastaavia palveluja on kuluttajien käytettävissä runsain määrin, mutta Suomessa vakuutustuotteisiin keskittyvät verkkopalvelut ovat edelleen lapsenkengissä”, kertoo Vakuutuskoneen taustavoimiin kuuluva Taneli Tikka, yrittäjä ja hallitusammattilainen, joka tunnetaan muun muassa IRC-Gallerian ex-toimitusjohtajana.

Palvelun avaamisen yhteydessä Vakuutuskone.com on myös aloittanut yhteistyön Interactive Auto Media Oy:n kanssa, joka tuottaa palveluun vertailua
helpottavaa mallikohtaista tietoa.

“Vakuutuskone.com tuo palvelussaan esiin paitsi vakuutusten hinnat, myös keskeiset ominaisuudet. Turvatasoiltaan varsin lähellä toisiaan olevien vakuutusten hinnat voivat edelleen poiketa merkittävästi toisistaan, jolloin kuluttaja voi sekä säästää vakuutusmaksuissaan että välttää ikävät yllätykset”, Tikka korostaa.

Aiheet: Uudet julkaisut

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Vakuutus jostain says:

    Kannattaa melkein vakuutuskoneiden sijaan pyytää tarjousta vakuutusyhtiöiden asiamiehiltä. Saa tietää miten vakuutus eroaa kilpailijasta, ja millä tavoin vakuutuksen saa mahdollisimman halvalla