Raskaiden koneiden kauppapaikka jyräsi miljoonakerhoon

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkosivustot eivät aina kuole, joskus ne muuttuvat zombie-sivustoiksi.

Käytettyjä maarakennuskoneita, maatalouskoneita, kuljetuskalustoa, materiaalinkäsittelylaitteita ja metsäkoneita tarjoava maailmanlaajuinen sivusto Mascus on ylittänyt miljoonan kuukausittaisen eri käyttäjän rajan. Sivusto ylitti tämän rajapyykin ensimmäisen kerran jo marraskuussa ja on sen jälkeen saavuttanut miljoonan eri käyttäjän massan kuukausittain.

“Mascuksen markkinointistrategian avaintekijä on hakukoneoptimointi, joka tuo 70 prosenttia kävijöistä maailmanlaajuisesti. Suomessa hakukoneiden kautta tulee 61 prosenttia kävijöistä ja hakukoneiden tuoma liikenne on kasvanut 221 prosenttia sitten optimoinnin aloittamisen. Suomessa Mascus tekee yhteistyötä Tulos Helsingin kanssa”, kertoo Tomasz Odrobiński, Mascuksen Internationalisation Director.

Yksittäisten kävijöiden määrän lisäksi sivustolla on nähty nopea kasvu käynneissä ylipäätään – parhaimmillaan 1,5 miljoonaa kuukaudessa. “Se on hieno tulos”, sanoo Mascuksen johtaja Fredrik Larsson. “Kaupan määrä sivustolla tarkoittaa sitä, että yhä useampi ihminen luottaa Mascukseen laadukkaana kauppapaikkana. Se, että meillä on näin merkittävää kasvua sekä asiakas- että käyttäjäuskollisuudessa nykyisessä taloustilanteessa, on näyttö liiketoimintamme vahvuudesta ja sen hyödystä asiakkaillemme”, hän jatkaa.

Mascus tarjoaa erikoislaitteita laajemmalle asiakaskunnalle kuin yksikään toinen konemyyjä. “Sivusto on raskaan teollisuuden ”kansainvälinen ostoskeskus”, sillä sivustoa voi käyttää 35 kielellä”, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Disclaimer: Kirjoittaja on töissä Iltalehdessä, joka kuuluu Mascuksen omistavaan Alma Media -konserniin.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun