Sininen Meteoriitti vahvistaa johtoaan ja myyntitiimiään

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen.

Vahvalla kasvu-uralla oleva Sininen Meteoriitti* vahvistaa asiantuntijamyyntiään ja johtoaan. Digialan myynnin konkari Jari Pullinen* on aloittanut Sinisen Meteoriitin myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä joulukuun alussa.

Jari siirtyy Siniseen Meteoriittiin Microsoftin Services-yksikön myynnin vetäjän paikalta. Ennen Microsoftia Jari on toiminut myyntijohtajana Trainers’ Housessa, Satamassa ja Quartalissa.  Uudessa tehtävässään Jari tulee vastaamaan Sinisen Meteoriitin myynnistä sekä markkinointi ja myyntitoimintojen kehittämisestä.

Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama* kommentoi nimitystä: ”En usko, että valtakunnasta löytyy osaamisen ja kokemuksen puolesta parempaa henkilöä meille tähän rooliin. Toivotan Jarin erittäin tervetulleeksi joukkoomme!”

Meteoriitti työllistää nyt yli 70 henkilöä ja on Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun