Sininen Meteoriitti vahvistaa johtoaan ja myyntitiimiään

Tommi

Vahvalla kasvu-uralla oleva Sininen Meteoriitti vahvistaa asiantuntijamyyntiään ja johtoaan. Digialan myynnin konkari Jari Pullinen on aloittanut Sinisen Meteoriitin myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä joulukuun alussa.

Jari siirtyy Siniseen Meteoriittiin Microsoftin Services-yksikön myynnin vetäjän paikalta. Ennen Microsoftia Jari on toiminut myyntijohtajana Trainers’ Housessa, Satamassa ja Quartalissa.  Uudessa tehtävässään Jari tulee vastaamaan Sinisen Meteoriitin myynnistä sekä markkinointi ja myyntitoimintojen kehittämisestä.

Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama kommentoi nimitystä: ”En usko, että valtakunnasta löytyy osaamisen ja kokemuksen puolesta parempaa henkilöä meille tähän rooliin. Toivotan Jarin erittäin tervetulleeksi joukkoomme!”

Meteoriitti työllistää nyt yli 70 henkilöä ja on Microsoftin korkeimman kultatason kumppani.

Comments are closed.