Talouselämä osaa linkittää!

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut vero.fi nojaa tilanteisiin ja hakuun - mutta on kokonaisuutena ristiriitainen digipalvelu.

Nyt ropisee isoja pisteitä Talouselämä-lehdelle joka on tuoreessa artikkelissaan Nokian miniläppäristä* katsonut aiheelliseksi myös linkittää kattavasti tiedon lähteisiin.

Artikkelin loppuosa on kuin parhaasta teknologiablogista jossa lähteisiin syvälinkitetään järjestelmällisesti. Mahtavaa!

image

Tämä on iso askel kohti oikean verkkomedian tekemistä! Lisää tällaista tähän maahan. Hyvä Talouselämä!

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

8 kommenttia on “Talouselämä osaa linkittää!”

 1. Mielestäni joukkotiedotusvälineen sijaan pitäisi nostaa esiin kirjoittaja. Hyvä Sami Rainisto!

 2. Uusi Suomi on osannut linkittää jo pari vuotta. Hienoa palvelua, että muut seuraavat perässä.

 3. pni: Totta turiset. Eiköhän tuo tosiaan ole yksittäisen toimittajan valinta aika usein. Yhdyn siis toteamukseen: Hyvä Sami Rainisto! :)

 4. Mukava huomata myös, että ankkuritekstit ovat sulavasti osa tekstiä, eikä tyyliin “täällä” tms. Toivottavasti linkitys yleistyy tulevaisuudessa.

 5. […] Vierityspalkki.fi Syötteet:ArtikkelitKommentitTyöpaikatJulkaisut « Talouselämä osaa linkittää! […]

 6. Urheiluviikkoon on napsahtanut aika useinkin linkkejä esim. Starasta ja Veikkausliigan virallisilta sivuilta, jotka eivät näytä pihistelevän niiden suhteen. Linkkejä on joskus tullut myös Savon Sanomista, Keskisuomalaisesta ja Hesarista. Ehkä nekin hiljalleen alkavat linkittää.

 7. Linkkien saaminen on kyllä todella arvokasta varsinkin pienemmille sivuille.

 8. Aika kauan esim Helsingin Sanomat toimi nettiuutisissaan siten, että tarpeellisiakaan linkkejä ei liitetty. Siitä tuli jo käytettävyysongelmia. Lähteet silti välillä mainitsivat, ettei tullut plagiointisyytteitä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun