Kisko Labs ja Bolder Helsinki vuorokauden mittaisessa tempauksessa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupat panostavat elämyksellisyyteen.

Kisko Labs ja Bolder Helsinki* kehittävät verkkopalvelun, lanseerauskampanjaa myöten, yhteisessä, vuorokauden mittaisessa tempauksessaan. “Kaupallisen verkkopalvelun kehittäminen koetaan usein pitkäksi ja aikaa vieväksi prosessiksi. Haluamme yhdessä rikkoa tämän mielikuvan luomalla täysin uuden verkkopalvelun 24 tunnin aikana”, yhtiöt kertovat tiedotteessaan.

Palvelun kehittäminen alkaa ensi maanantaina kello 10. Tavoitteena on saada vuorokaudessa aikaan toimiva palvelu, brändätä se ja aloittaa lanseerauskampanja. Palvelun kehitysvaiheita voi seurata osoitteessa www.24tuntia.com*. Työskentelytiimi raportoi projektin edistymisestä Twitterin ja blogin kautta.

“Haluamme osoittaa, että liikeideaan tarttumisen ei tarvitse kestää kuukausikaupalla. Vuorokaudessa saadaan aikaan jo julkaisukelpoinen ja toimiva versio, jolla voidaan käynnistää liiketoiminta ja kehittää palautteen perusteella”, toteaa Kisko Labsin toimitusjohtaja Antti Akonniemi.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

1 kommentti “Kisko Labs ja Bolder Helsinki vuorokauden mittaisessa tempauksessa

 1. Blogi näyttää päivittyvän tasaisesti ja myös livevideo pyörii nätisti saitilla: *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun