Radio Helsinki astui podcast-aikaan

Tuija Aalto

Radio Helsingin puheohjelmia* voi nyt “kestotilata” tietokoneelleen kuunneltavaksi silloin, kuin itselle sopii. Kanavan podcast-palvelussa* ovat mukana Kaaosteoria, Kesäkeitto, Seurahuone, Tukevasti ilmassa, Unelmien Helsinki, Yhteiskuntaoppia, RadioLaine, Nykyaika, Radikaalikeitto sekä valikoima muita sekalaisia ohjelmia.

Radio Helsinki on tiettävästi kolmas suomalainen podcast-aikaan siirtynyt radiomedia YLEn ja NRJ:n* jälkeen. Kanava on tosin tarjonnut ohjelmansa omalle koneelle ladattavaksi alusta alkaen.

Ei-kaupallisia suomalaisia podcasteja on tällä haavaa tarjolla reilu tusina. Täydentyvä lista suomalaisista podcasteista on wikipedian suomenkielisessä podcast -artikkelissa.

* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.

Aiheet: Mediat verkossa, Podcastit

Tagit:

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa
  1. Jocka Träskbäck says:

    Kaupallisista radiosta tietääkseni ainakin Radio 957 aloitti lätkäselostusten podcastaamisen jo ennen Radio NRJ:n podcast-aikaa. Myös Iskelmäradion johto hehkutti artistihaastattelujen podcastaamista jo ennen NRJ:tä, mutta en tiedä pääsivätkö koskaan aloittamaan kyseistä palvelua.