Radio Helsinki astui podcast-aikaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Radio Helsingin puheohjelmia* voi nyt “kestotilata” tietokoneelleen kuunneltavaksi silloin, kuin itselle sopii. Kanavan podcast-palvelussa* ovat mukana Kaaosteoria, Kesäkeitto, Seurahuone, Tukevasti ilmassa, Unelmien Helsinki, Yhteiskuntaoppia, RadioLaine, Nykyaika, Radikaalikeitto sekä valikoima muita sekalaisia ohjelmia.

Radio Helsinki on tiettävästi kolmas suomalainen podcast-aikaan siirtynyt radiomedia YLEn ja NRJ:n* jälkeen. Kanava on tosin tarjonnut ohjelmansa omalle koneelle ladattavaksi alusta alkaen.

Ei-kaupallisia suomalaisia podcasteja on tällä haavaa tarjolla reilu tusina. Täydentyvä lista suomalaisista podcasteista on wikipedian suomenkielisessä podcast -artikkelissa.

* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Radio Helsinki astui podcast-aikaan

 1. Jocka Träskbäck

  Kaupallisista radiosta tietääkseni ainakin Radio 957 aloitti lätkäselostusten podcastaamisen jo ennen Radio NRJ:n podcast-aikaa. Myös Iskelmäradion johto hehkutti artistihaastattelujen podcastaamista jo ennen NRJ:tä, mutta en tiedä pääsivätkö koskaan aloittamaan kyseistä palvelua.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun