Radio Helsinki astui podcast-aikaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ylen it-kupla.net-podcast tarjoilee nostalgiaa uusmedian hulluista vuosista.

Radio Helsingin puheohjelmia* voi nyt “kestotilata” tietokoneelleen kuunneltavaksi silloin, kuin itselle sopii. Kanavan podcast-palvelussa* ovat mukana Kaaosteoria, Kesäkeitto, Seurahuone, Tukevasti ilmassa, Unelmien Helsinki, Yhteiskuntaoppia, RadioLaine, Nykyaika, Radikaalikeitto sekä valikoima muita sekalaisia ohjelmia.

Radio Helsinki on tiettävästi kolmas suomalainen podcast-aikaan siirtynyt radiomedia YLEn ja NRJ:n* jälkeen. Kanava on tosin tarjonnut ohjelmansa omalle koneelle ladattavaksi alusta alkaen.

Ei-kaupallisia suomalaisia podcasteja on tällä haavaa tarjolla reilu tusina. Täydentyvä lista suomalaisista podcasteista on wikipedian suomenkielisessä podcast -artikkelissa.

* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Radio Helsinki astui podcast-aikaan

 1. Kaupallisista radiosta tietääkseni ainakin Radio 957 aloitti lätkäselostusten podcastaamisen jo ennen Radio NRJ:n podcast-aikaa. Myös Iskelmäradion johto hehkutti artistihaastattelujen podcastaamista jo ennen NRJ:tä, mutta en tiedä pääsivätkö koskaan aloittamaan kyseistä palvelua.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun