MTV3 perustaa asuntoportaalin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Hotellien varaussivustot kiristävät hotelliyrittäjiä.

MTV3 aikoo lanseerata keväällä Jokakoti.fi asuntoportaalin* Etuovi.comin ja Oikotien kilpailijaksi. Kyseessä lienee Maikkarin merkittävin verkkokehitysprojekti vuonna 2009.

Erityisesti kiinteistönvälittäjille uusi avaus lienee tervetullut, koska asuntomarkkina on verkossa keskittynyt vahvasti Etuoven ja Oikotien käsiin.

Verkkopalvelun tueksi perustetaan myös televisio-ohjelma, jonka tärkeimpänä tehtävänä on tuoda kävijöitä asuntoportaaliin. Tämä vaikuttaisi olevan jatkoa MTV3:n aiemmille hankkeille (kuten Keventäjät.fi) joissa ensin perustetaan palvelu verkkoon ja sitten rakennetaan ohjelmatarjontaa televisioon kyseisen palvelun ympärille.

Tavoitteena on portaalilla saavuttaa nopeasti markkinajohtajan asema (lähteenä Kauppalehti). Tämä tarkoittaisi Etuoven ohittamista ja reilusti yli 300 000 viikkokävijän määrän saavuttamista. Oikotien asuntoilmoittelun ohi pääsisi jo reilulla 200 000 viikkokävijällä.

Televisiokanavan tukemanakin Jokakoti.fi saa tehdä kyllä valtavasti töitä jos aikoo haastaa Etuoven ja Oikotien asemaa asuntomarkkinoilla. Esimerkiksi markkinoiden kolmonen Nettiasunto.com* tahkoaa vain 30 000 viikkokävijän lukemia.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun