Iltalehti ohitti MTV3:n verkossa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Googlen AMP-projektin nousu ja tuho.

Iltalehti on noussut TNS Gallupin mittauksessa* Suomen suurimmaksi verkkopalveluksi. Pitkään ykkössijaa pitänyt MTV3.fi sai viime viikolla päästää ensimmäistä kertaa Iltalehden ohitse. Iltalehti.fi on vuoden 2007 alusta lähtien saanut palveluunsa yli 350 000 uutta viikkokäyttäjää*.

Myös Ilta-Sanomat puuskuttaa Maikkarin kannoilla, ja jos kasvutrendi jatkuu samanlaisena myös tästä eteenpäin on vain ajan kysymys, milloin IS ohittaa Suomen pitkäaikaisen nettiykkösen. Iltasanomat.fi on vuoden aikana kasvanut lähes tasatahtiin* IL:n kanssa, kun MTV3.fi on saanut tyytyä vain reiluun 20 000 uuteen käyttäjään*.

Aiemmin aiheesta: Printtimedia jyrää verkossa (6.11.2007)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomana.)

2 kommenttia on “Iltalehti ohitti MTV3:n verkossa”

 1. Iltalehti todella repäisi, varsinkin tietotekniikkauutisoinnin puolella. Iltalehti Digin liki 200 prosentin viikkokasvu on… hurjaa.

  *linkki poistettu*

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun