Iltalehti ohitti MTV3:n verkossa

pirkka

Iltalehti on noussut TNS Gallupin mittauksessa* Suomen suurimmaksi verkkopalveluksi. Pitkään ykkössijaa pitänyt MTV3.fi sai viime viikolla päästää ensimmäistä kertaa Iltalehden ohitse. Iltalehti.fi on vuoden 2007 alusta lähtien saanut palveluunsa yli 350 000 uutta viikkokäyttäjää*.

Myös Ilta-Sanomat puuskuttaa Maikkarin kannoilla, ja jos kasvutrendi jatkuu samanlaisena myös tästä eteenpäin on vain ajan kysymys, milloin IS ohittaa Suomen pitkäaikaisen nettiykkösen. Iltasanomat.fi on vuoden aikana kasvanut lähes tasatahtiin* IL:n kanssa, kun MTV3.fi on saanut tyytyä vain reiluun 20 000 uuteen käyttäjään*.

Aiemmin aiheesta: Printtimedia jyrää verkossa (6.11.2007)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomana.)

  1. Aleksi says:

    Iltalehti todella repäisi, varsinkin tietotekniikkauutisoinnin puolella. Iltalehti Digin liki 200 prosentin viikkokasvu on… hurjaa.

    *linkki poistettu*