Iltalehti ohitti MTV3:n verkossa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Iltalehti on noussut TNS Gallupin mittauksessa* Suomen suurimmaksi verkkopalveluksi. Pitkään ykkössijaa pitänyt MTV3.fi sai viime viikolla päästää ensimmäistä kertaa Iltalehden ohitse. Iltalehti.fi on vuoden 2007 alusta lähtien saanut palveluunsa yli 350 000 uutta viikkokäyttäjää*.

Myös Ilta-Sanomat puuskuttaa Maikkarin kannoilla, ja jos kasvutrendi jatkuu samanlaisena myös tästä eteenpäin on vain ajan kysymys, milloin IS ohittaa Suomen pitkäaikaisen nettiykkösen. Iltasanomat.fi on vuoden aikana kasvanut lähes tasatahtiin* IL:n kanssa, kun MTV3.fi on saanut tyytyä vain reiluun 20 000 uuteen käyttäjään*.

Aiemmin aiheesta: Printtimedia jyrää verkossa (6.11.2007)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomana.)

2 kommenttia on “Iltalehti ohitti MTV3:n verkossa”

 1. Iltalehti todella repäisi, varsinkin tietotekniikkauutisoinnin puolella. Iltalehti Digin liki 200 prosentin viikkokasvu on… hurjaa.

  *linkki poistettu*

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun