Ani Korpela Ilta-Sanomien uusi verkkojohtaja

Perttu Tolvanen

Suomen suurimman verkkomedian asemaa hallussaan pitävä Ilta-Sanomat on saanut valintaprosessinsa valmiiksi ja valinnut uudeksi verkkojohtajakseen TietoEnator Digital Innovations -yksiköstä siirtyvän Ani Korpelan.

Ani Korpela

Vierityspalkissakin uutisoitu avoin paikka on täten täytetty ja syyskuun alusta alkaen Ilta-Sanomien verkkoliiketoimintaa johtaa Ani Korpela. Vierityspalkki onnittelee uudesta tehtävästä ja toivoo uuden vahvistuksen siivittävän rohkeisiin avauksiin verkkomedian kilpailukentällä!

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.