Taivas Ego yt-neuvottelee

Visa

Taivas-konsernin digimediayksikkö omistama mainostoimisto Ego on aloittanut yt-neuvottelut, kertovat pikkulinnut. Yritys itse ei ole asiasta tiedottanut. Syynä väen vähentämiseen ovat konsernin epäonnistuneet investoinnit muun muassa kiinteistövälitystoimisto Iggloon. Egossa on lyhyen ajan sisällä toimitusjohtaja vaihtunut useamman kerran, mutta toimintaa ei ole saatu kannattavaksi.

Päivitys 26.6.2008: Sain lisäinformaatiota ja pientä oikaisua sisäpiiristä:

Ego ei ole Taivas-konsernin digimediayksikkö, vaan ollut jo vuoden 2006 syksystä lähtien täysin itsenäinen mainostoimisto joka kilpailee Taivaankin mainostoimiston kanssa. Egoon kuuluu nykyään mainostoimiston lisäksi palvelumuotoilua tekevä Ego Beta ja konsultointia tekevä Ego Delta.

Egon YT:t koskivat vain mainostoimistoa ja päättyivätkin jo aikaa sitten – olikohan jo ennen toukokuun puoltaväliä. Neuvottelujen seurauksena neljä ihmistä sai lähtöpassit, kaikki joko enemmän tai vähemmän perinteisten medioiden tekijöitä/osaajia tai keskijohtoa.

  1. Toni says:

    s/Taivas Ego/Mainostoimisto Ego/

    Ego ei ole myöskään Taivas-konsernin digimediayksikkö vaan ihan oma mainostoimistonsa, jossa on myös digi-osaamista.