Taivas Ego yt-neuvottelee

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Taivas-konsernin digimediayksikkö omistama mainostoimisto Ego* on aloittanut yt-neuvottelut, kertovat pikkulinnut. Yritys itse ei ole asiasta tiedottanut. Syynä väen vähentämiseen ovat konsernin epäonnistuneet investoinnit muun muassa kiinteistövälitystoimisto Iggloon. Egossa on lyhyen ajan sisällä toimitusjohtaja vaihtunut useamman kerran, mutta toimintaa ei ole saatu kannattavaksi.

Päivitys 26.6.2008: Sain lisäinformaatiota ja pientä oikaisua sisäpiiristä:

Ego ei ole Taivas-konsernin digimediayksikkö, vaan ollut jo vuoden 2006 syksystä lähtien täysin itsenäinen mainostoimisto joka kilpailee Taivaankin mainostoimiston kanssa. Egoon kuuluu nykyään mainostoimiston lisäksi palvelumuotoilua tekevä Ego Beta ja konsultointia tekevä Ego Delta.

Egon YT:t koskivat vain mainostoimistoa ja päättyivätkin jo aikaa sitten – olikohan jo ennen toukokuun puoltaväliä. Neuvottelujen seurauksena neljä ihmistä sai lähtöpassit, kaikki joko enemmän tai vähemmän perinteisten medioiden tekijöitä/osaajia tai keskijohtoa.

3 kommenttia on “Taivas Ego yt-neuvottelee”

 1. s/Taivas Ego/Mainostoimisto Ego/

  Ego ei ole myöskään Taivas-konsernin digimediayksikkö vaan ihan oma mainostoimistonsa, jossa on myös digi-osaamista.

 2. Marko Pyhäjärvi

  Harmittava juttu. Montakohan mahtaa jäädä ilman työtä?

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun