Everyplay – uusi suomalainen social gaming startup

asmunder

Aiemmin Bugbearilla vaikuttanut Jussi Laakkonen on toukokuussa aloittanut uuden yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Startupin nimi on Everyplay. Se ei sivuillaan vielä paljoa toiminnastaan paljasta. “Everyplay is a social gaming startup operating in stealth mode”. Vierityspalkki toivottaa onnea ja menestystä uudelle yhtiölle!

Aiheet: Uudet yritykset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.