Podcast-kenttään iso lovi Koskisuomen lopetettua

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Kotimainen suomenkielinen podcast-tarjonta kutistui usealla ohjelmanimikkeellä kun Henrik Anttonen yllättäen eilen lopetti Koskisuomi – ohjelmaverkostonsa*. Tekijä kertoo syyksi turhautumisen. Puheohjelmat eivät löytäneet yleisöjään ja rakentavan palautteen puute kävi lopulta ylivoimaiseksi.

Anttonen sanoo lopettavansa itse ohjelmanteon Koskisuomi – brändin alla, mutta tarjoaa tuotannollis-teknistä apua podcastaamisesta kiinnostuneille yksilöille ja yhteisöille. Ohjelmantekijänä häntä kuullaan vielä YLEn Pop Talk* – ja Kansalaismediakatsaus – podcasteissa.

Anttonen kertoi Koskisuomen lopettamiseen johtaneista syistä maanantai-iltana suorassa lähetyksessä Striimi.net* – kanavalla. Taltio 17-minuuttisesta ohjelmasta: http://koskisuomi.pp.fi/Loppu.mp3*

Suomalaisia podcasteja listataan mm. Podcasthakemistossa*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Podcast-kenttään iso lovi Koskisuomen lopetettua”

 1. Itse olin pitkään Henrik Anttosen podcastien kuuntelija mutta, kun hänen podcastinsa alkoivat muuttua liikaa Hessu Järvinen teki sitä ja Hessu Järvinen tässä hei jne. jne. podcastiksi lopetin Henrikin podcastin kuuntelun.

  Jos Henrik sattuu tämän viestin lukemaan niin täältä ainakin löytyy kuuntelija podcastillesi kunhan vain pidät Hessun kaukana.

 2. Suomalainen web 2.0 -skene kuohuu – podcast lopetti.

  “Näin siinä käy. Suomalaiset on niin vitun tyhmää kansaa”, kommentoivat kansalaisjournalistit yhdessä kuorossa.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun