ToimivaNet on nyt Really Helsinki Oy

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Julkaisujärjestelmä- ja verkkopalvelutoteuttajana tunnettu ToimivaNet Solutions Oy muuttuu Really Helsinki Oy*:ksi. Nimenmuutoksella tavoitellaan profiilimuutosta lähemmäksi markkinointi- ja mediatoimistoa.

Aiemmin erityisesti pk-yritysten verkkosivuja toteuttanut ToimivaNet aikoo panostaa enemmän internet-markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Really tosin säilyttää myös teknisen tuotantotiimin ja yhteistyötä mainostoimistojen kanssa aiotaan jatkaa. Really tulee myös jatkamaan ToimiSait Express-palvelun kehittämistä*.

Toimitusjohtaja Sara Henrikssonin mukaan Reallyn painopiste tulee olemaan tuottavien verkkopalvelujen ja markkinointikampanjoiden konseptoinnissa sekä sisällön suunnittelussa. Henriksson näkee monien verkkopalveluiden puutteena juuri heikon sisältösuunnittelun: “Sisällöllä ohjataan kävijöiden käyttäytymistä aina tarpeen herättämisestä ostopäätökseen. Hyvän sisällön tuottaminen onkin useiden yritysten kompastuskivi. Visuaalisesti ja teknisesti hyvin tehdyn palvelun tuottavuus voi kaatua huonosti suunniteltuun sisältöön.”

Henriksson uskoo Reallyn erottuvan markkinoilla juuri konseptointiosaamisessa, jossa hyvä idea jalostetaan toimivaksi verkkopalveluksi.  Noin kymmenen henkeä työllistävä Really toimii samoissa toimitiloissa analytiikkafirma Snoobin kanssa. Snoobi onkin Reallylle tärkeä, strateginen kumppani verkkopalveluprojekteissa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun