Dagmar Search panostaa hakukonemarkkinointiin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Hakukonemarkkinoinnissa kisa kiristyy kun Dagmar perustaa toimialaan erikoistuneen yksikön*. Yksikkö on luontevaa jatkoa Dagmar Digitalille ja muutenkin mediatoimistojen internet-panostuksille.

Uuden Dagmar Search yksikön tarjonnasta ei vielä ole tarkempia tietoja, mutta kovasti uutta yksikköä hehkutetaan:

 • “Dagmar Search -yksikön tavoitteena on nostaa Dagmar Suomen suurimmaksi hakukonemarkkinoinnin tekijäksi ja yhdistää hakusanamarkkinointi tiiviisti muuhun markkinointiviestintään. ”Tämä on itse asiassa kansainvälinen toimintamalli, jonka juurrutamme nyt Suomeen”, kuvaa yksikköä vetävä Roope Ruotsalainen. ”Vahvistamme osaamistamme myös kansainvälisesti, viimeisin rekrytointimme on Lontoosta Dagmariin rantautuva Dominic Earl, jolla on rautaista, kansainvälistä osaamista mm. mSearchin ja Double Clickin palveluksesta.”

Dagmarin tarjonta on vahvasti hakusanamainontapainotteinen. Hakukoneoptimointi ja web-analytiikka saavat kumpikin yhden maininnan sivustolla:

 • “Kauttamme hoituu hakusanamainonta, hakukoneoptimointi sekä web-analytiikka luotettavasti ja helposti.”

Vierityspalkki jää odottamaan muiden isojen toimijoiden uutisointeja samankaltaisten yksiköiden perustamisesta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “Dagmar Search panostaa hakukonemarkkinointiin”

 1. Ismo / MyCashflow

  Näitä hakukonemarkkinointiin erikoistuneita tuntuu tupsahtelevan jostain joka viikko.

 2. Rauta on kuumaa :) Ja toinen mikä pistää silmään on että Helsinki on nyt kovaa huutoa yritysten nimissä. Kas kun SanomaWSOY ei vaihtanut nimeään muotoon Sanoma Helsinki.

  Onhan toki hyvä olla kasvun varaa kun nämä yritykset avaavat Tokion ja Pariisin toimipisteitään.

  Ja elkää ottako vakavasti.

 3. Timo Paloheimo

  Mitä Dagmar edellä, sitä muut perinteiset mediatoimistot perässä. Ei vain taida riittää osaavaa henkilökuntaa joka paikkaan.

 4. Tällä hetkellä jo ainakin itselle tulleista rekrykyselyistä päätellen osaajia on aika vähän.

  Sinänsä pelottava tilanne jos hakukoneoptimointia pääsee tekemään “kuka vaan”.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun