WM-data on nyt Logica

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

IT- ja bisnespalveluja tuottava WM-data on vaihtanut nimensä Logicaksi*, kertoo yritys tiedotteessaan.

WM-datan nimi on nyt Logica. Eurooppalainen, 36 maassa toimiva LogicaCMG IT-palveluyritys yhdenmukaistaa tänään kaikkien toimintamaidensa yritysnimet ja toimii jatkossa yhden Logica -nimen ja -brändin alla. WM-data on ollut osa LogicaCMG-konsernia syksystä 2006.

Logicalla on 39 000 työntekijää, joista Suomessa 2 600. Tammikuussa Vierityspalkki kertoi, että SanomaWSOY myi digimediyhtiönsä 2ndheadin Logicalle.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

1 kommentti “WM-data on nyt Logica

 1. WM-datan oli varmaan pakko ostaa 2ndhead, koska olisi tullut muuten riitaa liian samanlaisista logoista… ;)

  2ndheadin logo:
  https://vierityspalkki.files.wordpress.com/2008/01/2ndhead_vaaka_pun_pieni.gif

  Uuden Logican logot:
  http://www.logica.fi/logo/400007529

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun