White Sheep osaksi Isobar-verkostoa

Perttu Tolvanen

Aegis Media Finland on ostanut digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen White Sheep Oy:n*. White Sheeppiä voisi kuvailla vaikka digitaaliseksi mainostoimistoksi ja ainakin toteutusten osalta varsin flash-painotteiseksi. Kovin kampanjasaittisainotteinen on ainakin toimiston julkinen työlista ollut viime aikoina. Viimeisimpiä töitä mm. Valion raejuusto*, Valio Play*, Valiojogurtti*, Valio Polar*, Peugeot 4007*, Peugeot 207*.

Kaupan myötä White Sheepistä tulee osa Isobar-verkostoa* joka on varmasti yksi maailman merkittävimmistä alan verkostoista. Poikkeavan Isobarista tekee myös se, että toimistot säilyttävät oman identiteettinsä ja näin White Sheeppikin säilyy omalla nimellään touhuamassa edelleen. Isobar-verkoston myötä tulee ainakin kontakteja eri puolille maailmaa ja mahdollisuus läheisempään yhteistyöhön merkittävän mediatalon, eli Caratin kanssa (mediatoimisto, yli 4800 työntekijää ympäri maailmaa).

White Sheep työllistää tällä hetkellä 12 täysipäiväistä työntekijää ja 6 osaaikaista freelanceria. Koko Isobar-verkostoon kuuluu 92 toimistoa eri puolilta maailmaa ja yhteensä hommia paiskii noin 2500 henkeä. Taustalla oleva Aegis sitävastoin on yli 14 000:n hengen jättiläinen.

Isobar-verkosto* lienee liian suuri kattavasti käsiteltäväksi, mutta jo tähtitoimistojen repertuaari pitää sisällään aika lailla kaiken mitä digitaaliseen markkinointiviestintään voisi kuvitella liittyvän. Verkostoon kuuluvia yrityksiä siis mm. Farfar*, Glue*, iProspect*, Suddenly*, de-construct*. Tosin näiden erilaisten “digitaalisten mainostoimistojen” saiteilta on ihan yhtä vaikeata päätellä toimialaa kuin perinteistenkin mainostoimistojen saiteilta…

Lisätietoa aiheesta:

  • White Sheep yrityskaupan myötä Isobar-verkostoon (Rekaksois)*
  • Aegis osti White Sheepin (M&M)*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai koska nykyinen sisältö on huomattavan eri kuin alkuperäisen linkityksen aikaan.)

  1. Martti says:

    aivan mahtavaa et isot toimistotkin alkaa rantautua suomeen. toivottavasti saataisiin tuota isobar verkoston tarjontaa myös white sheepin kautta suomeen.