White Sheep osaksi Isobar-verkostoa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Aegis Media Finland on ostanut digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen White Sheep Oy:n*. White Sheeppiä voisi kuvailla vaikka digitaaliseksi mainostoimistoksi ja ainakin toteutusten osalta varsin flash-painotteiseksi. Kovin kampanjasaittisainotteinen on ainakin toimiston julkinen työlista ollut viime aikoina. Viimeisimpiä töitä mm. Valion raejuusto*, Valio Play*, Valiojogurtti*, Valio Polar*, Peugeot 4007*, Peugeot 207*.

Kaupan myötä White Sheepistä tulee osa Isobar-verkostoa* joka on varmasti yksi maailman merkittävimmistä alan verkostoista. Poikkeavan Isobarista tekee myös se, että toimistot säilyttävät oman identiteettinsä ja näin White Sheeppikin säilyy omalla nimellään touhuamassa edelleen. Isobar-verkoston myötä tulee ainakin kontakteja eri puolille maailmaa ja mahdollisuus läheisempään yhteistyöhön merkittävän mediatalon, eli Caratin kanssa (mediatoimisto, yli 4800 työntekijää ympäri maailmaa).

White Sheep työllistää tällä hetkellä 12 täysipäiväistä työntekijää ja 6 osaaikaista freelanceria. Koko Isobar-verkostoon kuuluu 92 toimistoa eri puolilta maailmaa ja yhteensä hommia paiskii noin 2500 henkeä. Taustalla oleva Aegis sitävastoin on yli 14 000:n hengen jättiläinen.

Isobar-verkosto* lienee liian suuri kattavasti käsiteltäväksi, mutta jo tähtitoimistojen repertuaari pitää sisällään aika lailla kaiken mitä digitaaliseen markkinointiviestintään voisi kuvitella liittyvän. Verkostoon kuuluvia yrityksiä siis mm. Farfar*, Glue*, iProspect*, Suddenly*, de-construct*. Tosin näiden erilaisten “digitaalisten mainostoimistojen” saiteilta on ihan yhtä vaikeata päätellä toimialaa kuin perinteistenkin mainostoimistojen saiteilta…

Lisätietoa aiheesta:

 • White Sheep yrityskaupan myötä Isobar-verkostoon (Rekaksois)*
 • Aegis osti White Sheepin (M&M)*

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai koska nykyinen sisältö on huomattavan eri kuin alkuperäisen linkityksen aikaan.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “White Sheep osaksi Isobar-verkostoa

 1. aivan mahtavaa et isot toimistotkin alkaa rantautua suomeen. toivottavasti saataisiin tuota isobar verkoston tarjontaa myös white sheepin kautta suomeen.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun