Welholta tilausvideopalvelu laajakaista-asiakkaille

Perttu Tolvanen

Welho* julkisti eilen Play-tilausvideopalvelun*, jossa Welhon laajakaistatilaajat voivat katsoa elokuvia, tv-ohjelmia ja karaokevideoita omalla tietokoneella haluamaansa aikaan. Palvelussa luvataan olevan sekä maksullista että ilmaista sisältöä. Käyttö edellyttää Welho-laajakaistan, Windows-käyttöjärjestelmän sekä IE:n. Palveluun on sisällytetty SF Anytime -palvelu, Nelosen netti-tv-tarjonta sekä Karaoketv-palvelu. Yhteensä palvelussa luvataan olevan noin 1500 tuntia ohjelmaa.

Jatkosuunnitelmissa on esimerkiksi tuoda palvelu digiboksien kautta koteihin.  Nykyisin käyttöön pitäisi riittää megan yhteys, mutta jatkossa suositellaan vähintään neljän megan yhteyttä laadukkaamman kuvan vastaanottamiseksi.

Palvelun Welholle toimitti 2ndhead*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Netti-TV ja suoratoistopalvelut

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Karhu says:

    Yhdysvalloissa ABC aloittaa jo teräväpiirtolähetykset netin kautta syksyllä 2007, mutta hyvä että Suomessa Yle Areena, Nelonen, MTV3 ja muut kanavat seuraavat tiukasti perässä. Ehkä hiukan aiemmin olisi saanut aloittaa nettilähetykset olemalla saman tien kehityksen kärjessä ja suunnan näyttäjänä, kun maailmalla näkyy jo satoja ilmaisia nettilähetyksiä kuten paikassa. Kyllähän ne tv-lähetykset nopeasti menevät nettiin, kun siellä pyörii kaikki katsojat nykyään tällä hetkellä Facebookissa, YouTubessa, MySpacesssa ja miksei sen jälkeen näissä nettitv-lähetyksissäkin. Itse TV-päätteenkin voi jo liittää hyvinkin kannettavaan tietokoneeseen pelkällä johdolla jos niin haluaa. Megabittejä lähdenkin tästä ostamaan ja katsoa parit elokuvat vaikkapa SF-Anytimelta. :)

    [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]