Welholta tilausvideopalvelu laajakaista-asiakkaille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ohjelmaoppaat televisiovastaanotinta syrjäyttämässä.

Welho* julkisti eilen Play-tilausvideopalvelun*, jossa Welhon laajakaistatilaajat voivat katsoa elokuvia, tv-ohjelmia ja karaokevideoita omalla tietokoneella haluamaansa aikaan. Palvelussa luvataan olevan sekä maksullista että ilmaista sisältöä. Käyttö edellyttää Welho-laajakaistan, Windows-käyttöjärjestelmän sekä IE:n. Palveluun on sisällytetty SF Anytime -palvelu, Nelosen netti-tv-tarjonta sekä Karaoketv-palvelu. Yhteensä palvelussa luvataan olevan noin 1500 tuntia ohjelmaa.

Jatkosuunnitelmissa on esimerkiksi tuoda palvelu digiboksien kautta koteihin.  Nykyisin käyttöön pitäisi riittää megan yhteys, mutta jatkossa suositellaan vähintään neljän megan yhteyttä laadukkaamman kuvan vastaanottamiseksi.

Palvelun Welholle toimitti 2ndhead*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Welholta tilausvideopalvelu laajakaista-asiakkaille

 1. Yhdysvalloissa ABC aloittaa jo teräväpiirtolähetykset netin kautta syksyllä 2007, mutta hyvä että Suomessa Yle Areena, Nelonen, MTV3 ja muut kanavat seuraavat tiukasti perässä. Ehkä hiukan aiemmin olisi saanut aloittaa nettilähetykset olemalla saman tien kehityksen kärjessä ja suunnan näyttäjänä, kun maailmalla näkyy jo satoja ilmaisia nettilähetyksiä kuten paikassa. Kyllähän ne tv-lähetykset nopeasti menevät nettiin, kun siellä pyörii kaikki katsojat nykyään tällä hetkellä Facebookissa, YouTubessa, MySpacesssa ja miksei sen jälkeen näissä nettitv-lähetyksissäkin. Itse TV-päätteenkin voi jo liittää hyvinkin kannettavaan tietokoneeseen pelkällä johdolla jos niin haluaa. Megabittejä lähdenkin tästä ostamaan ja katsoa parit elokuvat vaikkapa SF-Anytimelta. :)

  [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun