Digitodayn perustaja jättää julkaisun

asmunder

Uutispalvelu Digitodayn perustaja ja sen alkuperäinen päätoimittaja/kustantaja Jukka Viitasaari jättää julkaisun.

Digitodayn toiminta Suomessa käynnistyi norjalaisomistuksessa vuonna 2000. Vuonna 2001 Digitoday siirtyi Viitasaaren johdolla työntekijöiden omistukseen. Taloussanomat osti Digitodayn liiketoiminnot vuonna 2004, jolloin sen neljä toimittajaa siirtyivät Taloussanomien palvelukseen.

Aiheesta tarkemmin ITviikon sivuilla*.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Mediat verkossa, nimitykset ja eroamiset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.