Valve: UPM – Forest Life

asmunder

Valven tuoretta tuotantoa: UPM – Forest Life.

Vierityspalkki ottaa mielellään vinkkejä vastaan suomalaisten digimediatoimistojen tuotannoista. Kaikkea emme lupaa uutisoida. Jos vaikkapa Teron toiminimi on tehnyt tuikitavalliset sivut Paulan Parturikampaamolle, niin sitä emme välttämättä vierityspalkitse, mutta kaikki vinkit otetaan toki ilolla vastaan.

Aiheet: Uudet julkaisut

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.