Aapelin kansainvälistymisestä

asmunder

Apaja Online Entertainment Oy:n Playray-peliyhteisöpalvelun (joka Suomessa tunnetaan nimellä Aapeli) askelista maamme rajojen ulkopuolelle voi jatkossa lukea uudesta englanninkielisestä blogistani. Ihan virallinen yritysblogi tuo ei ole, vaan paremminkin henkilökohtainen blogi vahvasti työasiaa sivuavalla otteella.

Jos siis suomalaisen pelialan yrityksen kansainvälistymiskoukerot kiinnostavat, niin tuolta löytyy jatkossa tarinaa.

Aiheet: kansainvälistyminen, peliyhtiöt, yritysblogit

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.