Satama osti The Uncles Oy:n

asmunder

Satama* (jolla on muuten upouudet yrityssivut) on ostanut Flash-tuotantoihin erikoistuneen, kolmihenkisen The Uncles Oy:n*.

“Pienet kohdennetut yritysostot ovat olleet merkittävä osa Sataman strategian toteuttamisesta viime vuosina. Viimeisen kahden vuoden aikana Satama on ostanut yhteensä 11 yritystä Suomessa, Saksassa ja Hollannissa. Tyypillisesti pienet yritykset on integroitu nopeasti ja onnistuneesti kiinteäksi osaksi Satamaa, minkä avulla olemme nopeasti saavuttaneet transaktioiden mahdollistamat synergiat”, muotoilee Sataman liiketoiminnan kehitysjohtaja Tuomas Airisto yhtiön tiedotteessa*.

* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.