Latausmyynti CD-myynnin ohi NetAnttilassa

asmunder

Mielenkiintoinen virstanpylväs tämäkin: ladattavan musiikin myynti on ylittänyt kesän aikana CD-levyjen myynnin Anttilan verkkokaupassa. Aiheesta kertoo tarkemmin tuore Taloussanomat.fi:n artikkeli*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.)

Aiheet: Musiikki, Verkkokauppa Suomessa

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.