Verkkokauppa.com muttei .fi

asmunder

Verkkokauppa.comin takana oleva Arctecho Oy on hävinnyt Verkkokauppa.fi-domainia koskevan kiistan korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Yritys vaati, että HairStore-ketjua kielletään käyttämämästä Verkkokauppa.fi-osoitetta. Korkein hallinto-oikeus katsoi kuitenkin, ettei laissa ole perusteita verkkotunnuksen peruuttamiselle. Se päätyi näin samalle kannalle kuin asiaa aiemmin käsitellyt hallinto-oikeus. Verkkokaupan katsottiin olevan yleissana, jota ei voi suojata. Kolme vuotta kestäneeseen kiistaan oli ennen oikeusprosessia haettu ratkaisua muun muassa Viestintävirastolta.

Aiheesta kertoo tarkemmin Tietoviikko* tuoreessa artikkelissaan.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Verkkokauppa Suomessa, Verkkotunnukset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.