Verkkokauppa.com muttei .fi

asmunder

Verkkokauppa.comin takana oleva Arctecho Oy on hävinnyt Verkkokauppa.fi-domainia koskevan kiistan korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Yritys vaati, että HairStore-ketjua kielletään käyttämämästä Verkkokauppa.fi-osoitetta. Korkein hallinto-oikeus katsoi kuitenkin, ettei laissa ole perusteita verkkotunnuksen peruuttamiselle. Se päätyi näin samalle kannalle kuin asiaa aiemmin käsitellyt hallinto-oikeus. Verkkokaupan katsottiin olevan yleissana, jota ei voi suojata. Kolme vuotta kestäneeseen kiistaan oli ennen oikeusprosessia haettu ratkaisua muun muassa Viestintävirastolta.

Aiheesta kertoo tarkemmin Tietoviikko tuoreessa artikkelissaan.

Aiheet: verkkokaupat, verkkotunnukset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.