Projektipäällikkö

Yritys
Smilehouse Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
27.2.2012

Haemme kokenutta projektipäällikköä vastaamaan laajojen verkkokaupparatkaisujen toimittamisesta asiakkaillemme. Toteutamme monipuolisia, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä palveluja, joita käyttävät miljoonat ihmiset. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan ja kehittämään verkkokaupan menestystarinoita.

Projektipäällikkönä vastaat mm. projektien suunnittelusta, johtamisesta, seurannasta ja asiakastyytyväisyydestä. Osallistut projektien määrittelyyn ja dokumentointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osaat kääntää haastavat tilanteet mahdollisuuksiksi.

Sinulla on jo kokemusta verkkopalveluprojektien johtamisesta ja ymmärrät laadukkaan toteutuksen vaatimukset. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hallitset projektinhallinnan menetelmät ja olet edelleen innokas kehittämään osaamistasi. Arvostamme kokemusta sähköisen kaupankäynnin projekteista ja ketteristä menetelmistä.

Tarjoamme osaamistasi vastaavan tehtävän, mukavan ja kasvuhakuisen työyhteisön sekä monikanavaisen kaupankäynnin aitiopaikan. Smilehouse tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Haluat viedä Smilehousea kanssamme eteenpäin.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen
jobs@smilehouse.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti