Tekninen projektipäällikkö

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Agenda Digital

Paikkakunta: Helsinki, Rovaniemi

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Viim. hakupäivä: 1.5.2022 Haku on päättynyt

Tekninen projektipäällikkö, tule Sohovalle kehittämään tulevaisuuden digiratkaisuja.

Kyllästyttääkö pelkkä koodaaminen ja mielesi tekisi osallistua enemmän suunnitteluun ja kehittämiseen?

Sovit tehtävään, jos tunnet seuraavat teknologiat:

React, React Native
PHP
Java, C#
AWS, Azure
Teknologioiden lisäksi hallitset myös erilaiset julkaisujärjestelmät. Olet myös tottunut asioimaan asiakasrajapinnassa.

Asiakkaamme ovat suomalaisia pk-yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita, joille toteutamme tulevaisuuden digiratkaisuja.

Työnteko onnistuu Suomen pääkaupunkiseudulla kehäkolmosen sisällä tai Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä. Ja vaihtelun vuoksi voit työskennellä kesät Helsingissä ja talvet Rovaniemellä! Tai toisinpäin — sinä päätät.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille!

Voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakemukset@sohova.fi. Riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, osaamistasi teknologioista ja erityisesti millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun