Copywriter digitoimistoon

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Morgan Digital

Paikkakunta: Vaasa

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 31.7.2024

Sisällöntuottaja tai Sisällöntuottaja-harjoittelija

Hei, sinä idearikas sisällöntuottaja, kiinnostaisiko työt Vaasan siisteimmässä digitoimistossa? Morganin sisältötiimillä on kädet täynnä, joten etsimme lisäkäsiä syksyksi. Työ alkaa 1.9.2024 ja jatkuu vuodenvaihteeseen. Työ voi mahdollisuuksien mukaan jatkua pidempään.

Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, työ voi olla harjoittelupaikka. Jos olet jo ehtinyt kerätä enemmän kokemusta, kyseessä on määräaikainen työsopimus. Työ voi olla osittain etätyötä, ja se voi olla joko koko- tai osapäiväistä.

Työ sopii sinulle jos:
– Kirjoitat virheetöntä englantia
– Olet taituri ilmaisemaan itseäsi suomeksi tai ruotsiksi
– Sinulla on jonkin verran kokemusta sisältöjen tuottamisesta ennestään
– Osaat muotoilla viestit eri kanaviin sopiviksi

Seuraavat asiat ovat bonusta
– Kirjoitat englannin lisäksi sujuvasti molempia kotimaisia
– Hallitset kirjoittamisen lisäksi kuvaamisen ja/ tai videoiden editoimisen
– Olet tehnyt digimarkkinointia
– Hakukoneoptimointi on sinulle tuttua

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Morganilla pääset tuottamaan sisältöjä eri asiakasprojekteihin – kirjoitat verkkosivustojen tekstejä ja artikkeleita, suunnittelet mainoksia, olet asiakkaisiin yhteydessä ja syötät kuvia ja muita sisältöjä verkkosivustoille. Lisäksi pääset sukeltamaan syvälle Morganin omaan markkinointiin ja someen. Lopullinen työnkuva muokataan osaamiseesi sopivaksi.

Miksi Morgan on niiiin hyvä työpaikka?

Osaavien ja mukiinmenevien työkavereiden lisäksi tarjoamme loistavat edut:
– Joustavat työajat
– Mahdollisuus etätyöskentelyyn
– Läntisen Euroopan kiiltävimmät työkalut
– Liikunta- ja kulttuurisetelit ja hierontaetu
– Vapaa-ajan vakuutusturva
– Kehittymismahdollisuuksia itseäsi kiinnostavaan suuntaan

Ole Morgan

Ilmoittaudu jos edellä mainitut hommat luonnistuvat. Haku päättyy 31.7.2024 tai heti kun sopiva tekijä on löytynyt. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun hakemuksia tulee, eli olethan nopea!

Hakemuksia palkkatoiveineen sekä lisäkysymyksiä voi laittaa osoitteeseen rekry@morgan.fi

Mikä Morgan?
Morgan Digital on äärettömän kova markkinointitoimisto. Meillä on asiakkaita pk-yrityksistä ja artisteista vientijätteihin, ja julkisista organisaatioista kansainvälisiin mediataloihin. Morganilta taittuu koodin lisäksi myös design, viestintä ja digimarkkinointi. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaille valmiimpia tuotteita kuin moni muu.

Morganspirit

Morganeita ohjaa intohimo omaan työhön. Kukin pyrkii tekemään työnsä paremmin kuin edellisellä kerralla – ja koettaa kehittyä siitäkin pidemmälle kollegoiden kollektiivisen tuen saattelemana. Olemme mestareita johtamaan asiakasprojekteja, eli hommat hoidetaan aina taidolla ja tarmolla, iloinen pilke silmäkulmassa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun