Sovellus- ja/tai integraatiokehittäjä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Virnex

Paikkakunta: Espoo Keilaranta / Etätyö

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 31.7.2024

Me Virnexillä autamme asiakkaitamme navigoimaan digitaalisten ratkaisujen maailmassa. Etsimme nyt joukkoomme asiantuntevaa sovellus- ja/tai integraatiokehittäjää.

Meistä

Virnex Group Oy olemme innovatiivinen suomalainen IT-palveluita tarjoava yritys, joka työllistää Lahdessa ja Espoossa yhteensä noin 100 asiantuntijaa ja tarjoaa laajan valikoiman palveluja. Teemme asiakkaidemme liiketoiminnastanne kestävää, kannattavaa ja kustannustehokasta yhdistämällä teknologian ja älykkäät ihmislähtöiset ratkaisut. Kasvamme sekä orgaanisesti että yritysostoin valtakunnallisesti merkittäväksi toimijaksi.

Tuotamme asiakkaillemme mm. seuraavia ratkaisuja ja niitä tukevia palveluita:
– Asiakaslähtöisen palvelumuotoilun (strategialähtöiset liiketoimintaprosessit, UI/UX-suunnittelu, verkkopalveluiden kokonaisvaltainen suunnittelu),
– räätälöityjen ohjelmistojen kehitys ja olemassa olevien ratkaisujen modernisointi (kattava valikoima niin moderneja tekniikoita, kuin jo pitkään käytössä olevia tekniikoita) ,
– keinoälypohjaiset ratkaisut (olemme mm. Microsoftin kumppani),
– palveluhallinnanratkaisut (ServiceNow, Efecte ja Frends, ONEiO ja Azure iPaaS-ratkaisut),
– digitaalisen asioinnin mahdollistavat verkkopalvelut ja verkkokaupat (räätälöidyt web-ratkaisut, sekä M365 Sharepoint ja WordPress/WooCommerce-pohjaiset verkkopalvelut)
– IT-johtamisen ja konsultoinnin,
– tiedolla johtamisen, sekä
– digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin.

Asiakaskuntamme koostuu yli 350 eri kokoisesta yrityksestä ja julkishallinnon organisaatioista.

Tehtävän kuva

Ihanteellinen hakija on tottunut olemaan neuvonantajana / konsulttina kehittämässä sähköisiä ratkaisuja asiakkaiden palveluhallinnan haasteisiin ja osallistuu määrätietoisesti järjestelmien tekniseen toteutukseen asiakkaan kanssa. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaan tarpeiden määrittely ja analysointi, sekä prosessikonsultointi. Suunnittelet teknisen ratkaisun ja olet mukana sen toteuttamisessa.

Eduksi katsomme osaamista / tietämystä seuraavista aiheista:
– Full stack –kehitys (frontend/backend web development)
– PHP
– HTML5
– Javascript
– Apache
– Git
– C#
– Python
– Rajapinnat (API)
– Integraatioteknologiat
– Frends
– ONEiO
– Azure

Eduksesi katsotaan kokemus UI/UX-kehityksestä, sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, näkemystä palvelunhallinnan kehittämisestä, ITIL:in käytännöistä ja kokemusta ITSM- tai ERP-järjestelmistä. Lisäksi toivomme, että sinulla on erinomaiset tiimityö-, viestintä- ja dokumentointitaidot, sekä vahva halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Tehtävänkuvassasi toimit joustavassa, parinkymmenen hengen yksikössä, jossa konsultointi on meille arkipäivää. Olemme Virnexillä aidosti kiinnostuneita henkilökunnan viihtymisestä, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, sekä tuemme jatkuvasti osaamisesi kehitystä. Meillä myös työn joustavuus on huomioitu ja etätyömahdollisuudet taataan kaikille yksilöllisesti sovituin ehdoin. Lisäksi huumorintajuiset työkaverit takaavat sen, ettei töissä ole tylsää.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi kasvavaa tiimiämme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen saku.lehti@virnex.fi.

Liity joukkoomme tekemään tulevaisuuden liiketoimintaratkaisuja!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse tai sähköpostilla:
Saku Lehti, Virnex Group Oy

saku.lehti@virnex.fi

+358 0405605560


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun