ICT-projektipäällikkö – digipalvelut ja verkkokauppa

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Alko

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 18.8.2024

Innostutko kehitysprojektien parissa työskentelystä ja erilaiset ketterät projektien menetelmät ovat sinulle tuttuja? Haemme nyt ICT projektipäällikköä johtamaan asiakasrajapinnan digipalveluiden ja verkkokaupan muutosprojektien läpivientiä.

Roolissa johdat asiakasrajapinnan digipalveluiden ja verkkokaupan muutosprojektien läpivientiä. Projekteissa kehitetään Alkon asiakkaille ja myymälähenkilöstölle näkyviä ratkaisuja, niiden prosesseja ja tietojärjestelmiä. Kehitettävät järjestelmät ovat sekä valmisratkaisuja (SaaS) että julkipilven päälle rakennettuja ratkaisuja (PaaS), sekä datapalveluita (erityisesti API-rajapinnat). Kehitys tapahtuu yhdessä liiketoiminnan asiantuntijoiden ja palvelutoimittajien kanssa.

Vastuullesi kuuluu kehitysprojektien hallinta Alkon projektimallin mukaisesti ideoinnista esiselvitykseen, toteutukseen ja käyttöönottoon. Vastaat projektipäällikkönä projektien suunnittelusta ja budjetoinnista, projektien sisäisten ja ulkoisten toimijoiden työn koordinoinnista, sekä raportoinnista sidosryhmille. Projektien läpiviennissä hyödynnetään sekä ketteriä menetelmiä että perinteisempiä projektinhallinnan malleja. Vastaat suurempien ja monimutkaisempien projektien toteutuksista, pienempi jatkuva kehitys digipalveluiden kehitys tapahtuu tuoteomistajien toimesta.

Olet osa tietohallinnon projekti- ja kehitystiimiä, joka vastaa Alkon PMO- ja projektitoiminnasta sekä arkkitehtuurista. Tiimissä pääset tuomaan oman kokemuksesi hyödyksi Alkon kehitysmallin ja projektimallin työkalujen kehitykseen yhdessä PMO:n kanssa. Pääasialliset sidosryhmäsi koostuvat projekteissa Alkon yksikköjen ja myymäläverkoston asiantuntijoista, ICT:n asiantuntijoista sekä toimittajien asiantuntijoista.

Keskeiset odotuksemme sinulta:

– Projektinhallinnan menetelmien vankkaa osaamista ja kokemusta niiden käytöstä, erityisesti ketterien projektien menetelmistä
– Kokemusta ja näyttöä onnistuneista digipalveluiden, asiakasrajapinnan ratkaisuiden läpiviennistä
– Ymmärrystä ICT-valmisratkaisuista (SaaS), julkipilvistä ja PaaS-mallilla kehitettävistä kokonaisuuksista
– Kykyä hallita kokonaisuuksia, ymmärtää riippuvuuksia ja viedä asioita eteenpäin
– Kokemusta työmääräarvioinnista ja toteutuksen budjetoinnista
– Korkeakoulutasoista tutkintoa sekä halua kehittää itseään ja Alkon projektinhallinnan toimintaa

Olet kaipaamamme osa tiimiä, kun sinulla on tehtävässä tarvittavan järjestelmällisyyden sekä ihmisten johtamisen lisäksi hyvät viestintä- ja fasilitointitaidot. Sinulla on lisäksi kykyä haastaa niin liiketoimintaa kuin ulkoisia toimittajia ratkaisukeskeisellä asenteellasi ja toimit kokemuksen kautta tehokkaasti myös paineen alla. Laajan sidosryhmäverkoston hallintaan tarvitset sujuvan englannin ja suomen kielen taitoa.

Tarjolla on hieno tilaisuus päästä käyttämään vahvaa projektihallinnan osaamistasi osana Alkon innostavaa joukkoa. Saat perehdytyksen kiehtovaan toimialaamme ja Alkoon yrityksenä sekä tueksesi osaavat kollegat. Upea toimipaikkamme sijaitsee Arkadiankadulla, aivan Helsingin ytimessä. Teemme työtä moderneissa tiloissa hybridiperiaatteella. Haluamme hyvinvoivan ja motivoituneen työyhteisön ja tarjoammekin henkilöstöllemme monenlaisia etuja, kuten mm. kattavan työterveyshuollon, erilaisia itsensä kehittämiseen liittyvää koulutusta, ateriakorvauksen, liikunta-/kulttuuriedun, Alkon loma-asunnot ja mielekästä kerhotoimintaa. Tutustu lisää etuihimme sekä Alkoon työnantajana täältä.

Innostuitko? Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja liitä hakemukseesi CV:n lisäksi myös saatekirje, jossa kuulemme mielellämme, miten osaamisesi sopisi tähän tehtävään mikä sinua tehtävässä motivoi. Lomien vuoksi aloitamme hakemusten käsittelyn vasta elokuun alkupuolelle. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.8.2024.

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai työskentelystä Alkossa? Lisätietoja sinulle mielellään antaa pääarkkitehtimme Antti-Jussi, puh 020711 5372. Antti-Jussin tavoittaa parhaiten ke 3.7. klo 13-15 tai ke 7.8. klo 13-15.

Yhteinen Alko, minulle sopiva. Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus ovat Alkolle tärkeitä arvoja. Haluamme, että mahdollisimman moni voi kokea meidät työnantajana itselleen sopivaksi, ja työyhteisönä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Monenlainen osaaminen, erilaiset kyvyt ja kokemustaustat ovat Alkolle työyhteisönä iso rikkaus ja voimavara. Monimuotoisen työyhteisömme rakentamiseksi kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.
Palkka

https://www.alko.fi/alko-oy/rekrytointi/palkitseminen-ja-edut-alkossa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun