Sympa Marketplace

Tekijä: Paper Planes Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Sympa on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen perheyritys. Sympan pilvipalveluna toimivaa HR-järjestelmää käytetään jo yli 100 maassa. Sympa Marketplace kehitettiin, jotta Sympan ja sen kumppaneiden tuotteilla ja palveluilla olisi oma, helppokäyttöinen verkkokauppansa, jossa asiakkaat voivat kätevästi tutustua erilaisiin tuotteisiin ja vertailla niitä keskenään.
 
Projektissa toimme Sympan hahmotteleman verkkokauppakonseptin eloon WordPress-ratkaisulla, jonka keskiössä ovat helppous ja hyvä käyttökokemus. Marketplacen kauppatoiminnallisuudet toteutimme WooCommerce-lisäosan avulla.

Osana projektia teimme myös räätälöidyn integraation WooCommercen ja HubSpotin välille. Tuotteen tilaus tapahtuu verkkokaupan tavallista ostopolkua noudattaen, ja loppuun viety osto käynnistää HubSpot-pipelinen, jossa luodaan tuotteen tiedot sisältävä diili HubSpot-kontaktille ja jossa diili menee automaattisesti myyntiputkeen Sympan yhteyshenkilöille. Tämän lisäksi loimme verkkokauppaan tuotekohtaisen “Interested”-polun, jolloin tuotesivulla avautuu modal-ikkunaan HubSpot-lomake, jonka piilotettuihin kenttiin tulee automaattisesti syötettynä tuotteen tiedot. Lomakkeen lähetys käynnistää uuden HubSpot-pipelinen, jonka myötä tuotteesta kiinnostuneeseen asiakkaaseen ollaan Sympalta yhteydessä ja hän saa lisätietoja tuotteesta.
 
Ketterällä yhteistyöllä saimme tehokkaasti huomioitua niin visuaaliset, sisällölliset kuin teknisetkin ratkaisut. Meille projekti oli uusi aluevaltaus, ensimmäinen WooCommerce-sivustomme. Projektin avainasemassa oli tekijöidemme huippuosaaminen ja heittäytyminen uuden edessä. Voimme ylpeinä sanoa, että toteutimme tehokkaassa ajassa erinomaista laatua.
 
Yhteistyömme myös jatkuu: olemme mm. rakentaneet Sympa Marketplaceen chatbotin ja kehittäneet sivuston toiminnallisuuksia käytössä ilmenneiden toiveiden mukaan.

Jätä kommentti