Olarinhuippu

Tekijä: Paper Planes Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Olarinhuippu on Espooseen rakentuva uudiskohde, jonka kaksi kiinteistöä olivat olleet markkinoilla kauan. Olarinhuipun kehittäjä NREP halusi uudistaa kohteen myynnin ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesti.

Paper Planes toteutti Olarinhuipulle näyttävän nettisivuston nopeasti ja laadukkaasti. Sivusto suunniteltiin palvelemaan ennen kaikkea mobiililaitteiden käyttäjiä, sillä tutkimusten mukaan suurin osa liikenteestä tulisi jatkossakin mobiililaitteilta. Uudelle brändille määritettiin hyväntuulinen ja omaperäinen äänensävy, joka näkyy sivuston teksteissä.

Sivusto saatiin pystyyn nopeasti neljässä viikossa. Brändin ytimen ja ilmeen määrittely aloitettiin yhteisellä workshopilla ja yhteistyö asiakkaan kanssa jatkui tiiviinä läpi projektin. Sivusto toteutettiin WordPressillä modulaarisesti, Gutenberg-lohkoja käyttäen. Sivustolle on helppo syöttää sisältöjä ja sivuja voi muokata monipuolisesti jatkossakin. Sivuston helmi on ominaisuus, jossa asuntojen tiedot haetaan kiinteistönvälitysjärjestelmästä WP:n rajapinnan avulla. Näin yksittäisten asuntojen tietoja ei tarvitse syöttää kuin kertaalleen. Lopputulos näyttää ja kuulostaa Olarinhuipun uudelta brändiltä.

Jätä kommentti