Messukeskus.com

Tekijä: Evermade
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumakeskus, jossa järjestetään vuosittain yli 100 yritys- ja kuluttajatapahtumaa sekä yli 1500 tapaamista ja kongressia.

Tapahtumien määrä ja kirjo asettivat verkkosivustolle kovat vaatimukset: yksittäisten tapahtumasivujen luomisen ja muokkaamisen tuli olla yksinkertaista, mutta samalla kokonaisuuden tuli pysyä ehjänä ja johdonmukaisena. Perusteellisesti suunniteltu informaatioarkkitehtuuri loi pohjan onnistuneelle toteutukselle.

Rakensimme joustavan mutta vakaan sivuston WordPressille hyödyntäen modulaarisia Everblox-rakennuspalikoita. Näiden avulla täytimme tapahtumasivujen yksinkertaisen luomisen ja muokkaamisen edellytykset. Samalla varmistimme sen, että kokonaisuus tukee Messukeskuksen ilmettä ja viestiä.

Ratkaisumme kulmakiviksi muodostuivat sivustokokonaisuuden mobiililaitteille optimoitu design, API-integraatiot, mainosten hallintaan rakennettu työkalu, sivuston flowta parantava messupolku sekä WordPressiin perustuva tapahtumasivujen luomisen ja hallinnan mahdollistava alusta.

Messukeskuksen sivustolla on toteutettu integraatio eMessukeskus-taustajärjestelmään. Näytteilleasettajat syöttävät tietonsa eMessukeskukseen, mistä ne luetaan WordPressiin.

eMessukeskuksesta ladataan tapahtumatiedot, ohjelma, näytteilleasettajat, lehdistötiedotteet, tarjoukset ja ravintolat. Esimerkiksi tapahtumatieto sykronoidaan WordPressiin omaksi sisältötyypikseen. Tämän lisäksi muodostetaan myös automaattisesti tapahtumat-avainsanat, jota voidaan käyttää WordPressissä tietojen ristiinlinkitykseen. Osa sisältötyypeistä – kuten ohjelma ja näytteilleasettajat – siirretään WordPressin sisällöiksi ja osa käsitellään ja tallennetaan json-muotoisina Amazon S3:een.

Sivustolla oleva Messuopas on Reactilla toteutettu sovellus, joka lataa tiedon JSON-muodossa S3:sta.

Sivusto palvelee sujuvasti tapahtumanjärjestäjiä ja n. 1,5 miljoonaa kävijää vuosittain – myös ruuhkaisimpina aikoina.

Jätä kommentti