Design Lead

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Exove Oy

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 15.2.2023 Haku on päättynyt

Organisaatiossamme on Design Leadin mentävä aukko, johon kaipaamme kokenutta tekijää kehittämään ja vetämään Exoven design-kokonaisuutta. Design Leadina työskentelet osana myynti- ja markkinointitiimiämme ja olet vahvasti mukana tarjousten rakentamisessa, tuoden design-puolen osaamisesi käytäntöön pohtien eri ratkaisuja asiakkaillemme palvelumuotoilun periaattein. Tämän lisäksi saat vapauden ja tuen kehittää strategiamme mukaista design-tarjoomaa.

Työsi tärkeimpiä tehtäviä ja tavoitteita ovat

Johtaa Exoven suunnitteluprosesseja ja kehittää palvelumuotoilun menetelmiä
Koordinoida yhteistyötä design-kumppaneiden ja -freelancereiden kanssa
Osallistua tarjoustyöhön yhdessä myynnin ja kehittäjien kanssa
Ideoida yhteistyössä asiakkaiden digitaalisen tulevaisuuden näkymiä
Kehittää Exoven design-tarjoomaa ja liiketoimintaa yhteistyössä muun organisaation kanssa

Design Leadin tehtävässä pääset näyttämään kyntesi ja haastamaan itseäsi ammatillisesti täysin uuden roolin edessä. Monipuolisuutta ja lisätwistiä rooliin tuovat myös räätälöitävät palvelumme sekä asiakkuuksiemme laaja skaala julkishallinnon, yksityisen että kolmannen sektorin toimijoista.

Millaista frendiä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden kokemus UX-/UI-suunnittelusta tai palvelumuotoilusta digitaalisessa ympäristössä – mielellään vastuutehtävistä. IT-ala on sinulle tuttu ja sinulla on näkemyksellisyyttä digitaalisten ratkaisujen rakentamisesta. Otteesi työhön on konsultatiivinen ja hyvät vuorovaikutustaitosi pääsevät aktiiviseen käyttöön sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa.

Olet itseohjautuva, avoin ja otat isotkin kokonaisuudet haltuun luontevasti. Et pelkää tarttua toimeen kasvattaaksesi design-liiketoimintaa Exovella seuraavalle tasolle. Hoidat tiukatkin paikat ammattitaidolla ja voimme luottaa työsi laatuun. Sinulla on kokemusta vastuutehtävistä joko esihenkilön tai tiiminvetäjän roolista ja olet toiminut erilaisten asiakkuuksien parissa jo pidempään.

Työskentely Exovella tapahtuu ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä, mutta vastuullisen roolisi myötä toivomme näkevämme sinua toimistolla säännöllisesti. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset työsuhde-edut sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Voit tutustua ajatuksiimme, arvoihimme ja yrityskulttuuriimme vielä lisää sivuillamme ja somessa. Mikäli voisimme olla sopiva fit toisillemme, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 15.2.2023.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

  • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

  • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

  • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

    Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

  • 29 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun