Pixels perusti uuden yhtiön firman taustalle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 7 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

WordPress-digitoimistojen haastajasarjaan kuuluva Pixels järjesteli aiemmin tänä vuonna yrityksensä omistus- ja yhtiörakennetta uusiksi. Käytännössä Pixels loi uuden yhtiön, joka jatkaa vanhan brändin toimintaa.

Täten voinee todeta, että kun Pixels oli jo aiemmin hakemistossa mukana “nälkäisenä haastajana”, niin tämä varoitus pätee edelleen. Joten vaikka tiimi on sama ja referenssit pysyvät saman brändin nimissä, niin taustalla oleva yhtiö on aivan uusi.

Aiemminhan Pixels toimi yhdessä Booncon-yhtiön kanssa, ja esimerkiksi toimitusjohtaja oli sama henkilö. Nyt haluttiin tehdä selkeä pesäero tähän aiempaan brändiin. Antero Muranen kommentoi Vierityspalkille:

“Näimme selkeän tarpeen uudistaa itseämme sekä rakenteen että nimen ja visuaalisen identiteetin suhteen. Uudistusta vauhditti sisäinen keskustelumme, jota kävimme vuodenvaihteessa läpi. Pohdimme yrityksemme fokusta ja sitä mihin haluamme tulevina vuosina keskittyä ja panostaa. Näimme mahdollisuuden brändätä itsemme uudelleen, kuitenkin vanhaan nimeen ja tunnettuuteen nojaten.”

Uudistuksen yhteydessä otettiin myös työntekijät osakkaiksi:

“Kaikki työntekijämme (6 kpl, johto mukaanlukien) ovat mukana omistajina ja booncon oy omistaa yhden työntekijän kokoisen palan yhtiöstä. boonconin Lukas toimii edelleen neuvonantajan roolissa, mutta johto ja hallitus on muovautunut uuden yrityksen myötä uuteen kokoonpanoon.”

Tässä yhtiön “nollauksessa” myös tiimin kokoonpano hieman pieneni:

“Tiimin kokoonpano on pitkälti sama kuin ennen, mutta määrä on keventynyt muutaman henkilön verran. Kaikille yrittäjähenkinen tekeminen ei sovi, ja osa näki tämän hyvänä mahdollisuutena kokeilla jotain muuta. Yksi lähti unelmiensa perään maailmalle ja autoimme porukalla häntä löytämään uuden työn. Toinen jätti toimistomaailman taakseen ja keskittyi tuotesuunnitteluun.”

>> Pixelsin referenssit Toimistot-hakemistossa

Muut Vierityspalkin Toimistot-hakemiston pienimmässä (100 000 – 300 000 euron WordPress-liikevaihto) sarjassa olevat toimistot: Wysiwyg, Contrast, Verkkoasema.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun