Avaus vahvistaa digiosaamistaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Avaus-ryhmän* Avaus Dialog on vahvistanut digitaalisten kanavien suunnittelu- ja toteutusosaamistaan kolmella rekrytoinnilla:

 • Antti Leino aloittaa suunnittelujohtajana*. Leino siirtyy uuteen tehtävään N2-suunnittelutoimistosta. Leinolla on tulossa myös uusi kirja Dialogin aika* tammikuussa ulos painosta.
 • Sami Korhonen* aloittaa teknologiapäällikkönä. Korhonen siirtyy tehtävään Trainers’ Housen Technical Operations Managerin tehtävästä.
 • Mikko Pikarinen* aloittaa Senior System Specialistina. Pikarisen tausta on Cybercom-ryhmässä portaalien ja verkkopalvelujen suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Avaus-ryhmä muodostuu* Avaus Consulting, Avaus Dialog ja Uoma* –yksiköistä ja muodostaa yhdessä noin 75 hengen ryhmittymän. Palvelut kattavat mm. sähköisten kanavien strategiat, sähköisten myynti- ja markkinointiprojektien suunnittelun sekä järjestelmäsuunnittelun ja –toteutukset.

Lisätietoa: Uutinen nimityksistä Avauksen verkkosivuilla.*

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun