Avaus vahvistaa digiosaamistaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Avaus-ryhmän* Avaus Dialog on vahvistanut digitaalisten kanavien suunnittelu- ja toteutusosaamistaan kolmella rekrytoinnilla:

 • Antti Leino aloittaa suunnittelujohtajana*. Leino siirtyy uuteen tehtävään N2-suunnittelutoimistosta. Leinolla on tulossa myös uusi kirja Dialogin aika* tammikuussa ulos painosta.
 • Sami Korhonen* aloittaa teknologiapäällikkönä. Korhonen siirtyy tehtävään Trainers’ Housen Technical Operations Managerin tehtävästä.
 • Mikko Pikarinen* aloittaa Senior System Specialistina. Pikarisen tausta on Cybercom-ryhmässä portaalien ja verkkopalvelujen suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Avaus-ryhmä muodostuu* Avaus Consulting, Avaus Dialog ja Uoma* –yksiköistä ja muodostaa yhdessä noin 75 hengen ryhmittymän. Palvelut kattavat mm. sähköisten kanavien strategiat, sähköisten myynti- ja markkinointiprojektien suunnittelun sekä järjestelmäsuunnittelun ja –toteutukset.

Lisätietoa: Uutinen nimityksistä Avauksen verkkosivuilla.*

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Seuraa alan työmarkkinaa: Työpaikat-palsta – web-kehittäjä, web developer, verkkokauppapäällikkö ja monet muut

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun