Avaus vahvistaa digiosaamistaan

Perttu Tolvanen

Avaus-ryhmän Avaus Dialog on vahvistanut digitaalisten kanavien suunnittelu- ja toteutusosaamistaan kolmella rekrytoinnilla:

  • Antti Leino aloittaa suunnittelujohtajana. Leino siirtyy uuteen tehtävään N2-suunnittelutoimistosta. Leinolla on tulossa myös uusi kirja Dialogin aika tammikuussa ulos painosta.
  • Sami Korhonen aloittaa teknologiapäällikkönä. Korhonen siirtyy tehtävään Trainers’ Housen Technical Operations Managerin tehtävästä.
  • Mikko Pikarinen aloittaa Senior System Specialistina. Pikarisen tausta on Cybercom-ryhmässä portaalien ja verkkopalvelujen suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Avaus-ryhmä muodostuu Avaus Consulting, Avaus Dialog ja Uoma –yksiköistä ja muodostaa yhdessä noin 75 hengen ryhmittymän. Palvelut kattavat mm. sähköisten kanavien strategiat, sähköisten myynti- ja markkinointiprojektien suunnittelun sekä järjestelmäsuunnittelun ja –toteutukset.

Lisätietoa: Uutinen nimityksistä Avauksen verkkosivuilla.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.