Floobsin Pekkanen ja Lemmetty: hyvä maku tästä jäi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Nettivideopalvelu Floobs* lopettaa ja yhtiö haetaan konkurssin. Floobs Files For Bankruptcy, uutisoi asian ensimmäisenä Arctic Startup-blogi*.

Floobs-palvelun käyttäjät ovat iltapäivällä saaneet viestin, jossa kehotetaan ottamaan omat videot talteen.

“Joudumme valitettavasti sulkemaan floobs.com-palvelun. Rahoitustilanteemme on erittäin hankala ja floobs-palvelun jatko epätodennäköiseltä. Pyrimme löytämään kumppanin, joka voisi jatkaa palvelun ylläpitoa. Videot, joista sinulla ei ole kopiota muualla, on syytä ladata talteen palvelusta mahdollisimman pian (ohjeet alla).”

Viestissä Floobs-pahoittelee käyttäjille aiheutunutta vaivaa.

Nolla-baarista, ei kuitenkaan nollaamasta, puhelimeen tavoitettu Joonas Pekkanen kertoi tunnelmien olevan tiimissä kuitenkin hyvät. Suuhun jää Floobsin taipaleesta hyvä maku. “Normaalia startup-toimintaa”, Lemmetty ja Pekkanen kuittaavat.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

4 kommenttia on “Floobsin Pekkanen ja Lemmetty: hyvä maku tästä jäi”

 1. “normaalia startup-toimintaa”. Ei nyt ehkä normaalia, mutta hyvä muistaa että suurin osa startupeista feilaa. Harmi ettei Floobs kuulunut onnistujiin.

 2. Sitaattia ei ollut tarkoitus saada kuulostamaan niin kevyeltä heitolta kuin mitä se kirjoittaessa näyttää. Pekkanen sanoi puhelimessa jotain reipasta, sen suuntaista että tällaista tämä startup-yrittäminen voi olla ja että kyllä se tiedettiin. Yritin sen tunnelman välittää.

  Tsemppiä teille, Floobs oli hieno kuvio ja sen olisi pitänyt saada menestyä. Nyt entistä kokeneempina kohti seuraavia haasteita.

 3. “Floobs oli hieno kuvio ja sen olisi pitänyt saada menestyä.”

  Nope. Jos se todella olisi ollut hieno kuvio, niin kyllä se olis menestynyt…

 4. Onneksi näiden “kuvioiden” hienoutta ei päätetä blogikommenteissa, vaan käyttäjien (ja tässä tapauksessa valitettavasti rahoittajien) toimesta.

  Kaitsulle ja Joonakselle— paska säkä, mut nöin tällä kertaa. Pää pystyssä ja taas piirun verran kokeneempana seuraavalle kierrokselle, onnea matkaan!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun