Floobsin Pekkanen ja Lemmetty: hyvä maku tästä jäi

Tuija Aalto

Nettivideopalvelu Floobs* lopettaa ja yhtiö haetaan konkurssin. Floobs Files For Bankruptcy, uutisoi asian ensimmäisenä Arctic Startup-blogi*.

Floobs-palvelun käyttäjät ovat iltapäivällä saaneet viestin, jossa kehotetaan ottamaan omat videot talteen.

“Joudumme valitettavasti sulkemaan floobs.com-palvelun. Rahoitustilanteemme on erittäin hankala ja floobs-palvelun jatko epätodennäköiseltä. Pyrimme löytämään kumppanin, joka voisi jatkaa palvelun ylläpitoa. Videot, joista sinulla ei ole kopiota muualla, on syytä ladata talteen palvelusta mahdollisimman pian (ohjeet alla).”

Viestissä Floobs-pahoittelee käyttäjille aiheutunutta vaivaa.

Nolla-baarista, ei kuitenkaan nollaamasta, puhelimeen tavoitettu Joonas Pekkanen kertoi tunnelmien olevan tiimissä kuitenkin hyvät. Suuhun jää Floobsin taipaleesta hyvä maku. “Normaalia startup-toimintaa”, Lemmetty ja Pekkanen kuittaavat.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

 1. Kaimaan says:

  “normaalia startup-toimintaa”. Ei nyt ehkä normaalia, mutta hyvä muistaa että suurin osa startupeista feilaa. Harmi ettei Floobs kuulunut onnistujiin.

 2. Tuija Aalto says:

  Sitaattia ei ollut tarkoitus saada kuulostamaan niin kevyeltä heitolta kuin mitä se kirjoittaessa näyttää. Pekkanen sanoi puhelimessa jotain reipasta, sen suuntaista että tällaista tämä startup-yrittäminen voi olla ja että kyllä se tiedettiin. Yritin sen tunnelman välittää.

  Tsemppiä teille, Floobs oli hieno kuvio ja sen olisi pitänyt saada menestyä. Nyt entistä kokeneempina kohti seuraavia haasteita.

 3. Heidi L. says:

  “Floobs oli hieno kuvio ja sen olisi pitänyt saada menestyä.”

  Nope. Jos se todella olisi ollut hieno kuvio, niin kyllä se olis menestynyt…

 4. samin says:

  Onneksi näiden “kuvioiden” hienoutta ei päätetä blogikommenteissa, vaan käyttäjien (ja tässä tapauksessa valitettavasti rahoittajien) toimesta.

  Kaitsulle ja Joonakselle— paska säkä, mut nöin tällä kertaa. Pää pystyssä ja taas piirun verran kokeneempana seuraavalle kierrokselle, onnea matkaan!