YLE avasi Areenan iPhone-käyttäjille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

YLE on tänään avannut mobiiliin optimoidun Areena-palvelunsa iPhone-käyttäjille. Satoja tv- ja radio-ohjelmia tarjoava palvelu on laajuudessaan ainutlaatuinen Suomessa, ja sen odotetaan lisäävään mobiilivideoiden katselua merkittävästi.

Osoitteesta Yle.mobi* löytyvän palvelun sisältöjä ladataan kuukausittain keskimäärin 800 000 kertaa. Radio- ja tv-ohjelmat ovat potentiaalinen kasvualue, videoita ladataan nyt parhaimmillaan 30 000 kertaa kuukaudessa.

”Uskomme, että kaksinkertaistamme videoiden käytön vuoden loppuun mennessä”, sanoo YLEn uusien palvelujen päällikkö Jari Lahti.

Samalla myös yle.mobi-palvelun muut sisällöt, kuten podcastit, uutiset, urheilu, sää ja rss-palvelut toimivat tietenkin myös iPhonelle räätälöidyssä käyttöliittymässä.

Kirjoittaja työskentelee itsekin YLE Uudet palvelut -yksikössä.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

2 kommenttia on “YLE avasi Areenan iPhone-käyttäjille”

 1. Hienoa että näyttää toimivan ulkomaillekin noi videostriimit.

  Jos haluaa iPhone-palvelun tehdä viimeisen päälle, kantsii lisätä home screen icon, näyttäis puuttuvan. Samoin osoitepalkin piilottaminen selaimesta olis tyylikästä, mutta hyvä näinkin.

 2. Aivan mahtavaa! Juuri tätä kaipasinkin. Natiivi sovellus olisi tietenkin vieläkin parempi. Loistavaa ajanvietettä esim. bussilla tai junalla matkustavalle.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun