YLE avasi Areenan iPhone-käyttäjille

pirkka

YLE on tänään avannut mobiiliin optimoidun Areena-palvelunsa iPhone-käyttäjille. Satoja tv- ja radio-ohjelmia tarjoava palvelu on laajuudessaan ainutlaatuinen Suomessa, ja sen odotetaan lisäävään mobiilivideoiden katselua merkittävästi.

Osoitteesta Yle.mobi* löytyvän palvelun sisältöjä ladataan kuukausittain keskimäärin 800 000 kertaa. Radio- ja tv-ohjelmat ovat potentiaalinen kasvualue, videoita ladataan nyt parhaimmillaan 30 000 kertaa kuukaudessa.

”Uskomme, että kaksinkertaistamme videoiden käytön vuoden loppuun mennessä”, sanoo YLEn uusien palvelujen päällikkö Jari Lahti.

Samalla myös yle.mobi-palvelun muut sisällöt, kuten podcastit, uutiset, urheilu, sää ja rss-palvelut toimivat tietenkin myös iPhonelle räätälöidyssä käyttöliittymässä.

Kirjoittaja työskentelee itsekin YLE Uudet palvelut -yksikössä.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

  1. Aki says:

    Hienoa että näyttää toimivan ulkomaillekin noi videostriimit.

    Jos haluaa iPhone-palvelun tehdä viimeisen päälle, kantsii lisätä home screen icon, näyttäis puuttuvan. Samoin osoitepalkin piilottaminen selaimesta olis tyylikästä, mutta hyvä näinkin.

  2. Olli says:

    Aivan mahtavaa! Juuri tätä kaipasinkin. Natiivi sovellus olisi tietenkin vieläkin parempi. Loistavaa ajanvietettä esim. bussilla tai junalla matkustavalle.