Uudet fi-domainit RSS-syötteenä

Perttu Tolvanen

RSS-syötteinä saa nykyisin jo kaikenlaisia tietoja, mutta usein ne kaikkein mielenkiintoisimmat lähteet eivät tahdo millään päivittää palveluitaan (katsomme tässä erityisesti sinua, mol.fi). Viime aikoina monia palveluita on tosin paranneltu ja RSS-syötteiden tilausmahdollisuuksia päivitetty (tässä kohtaa kiitokset erityisesti Monsterille).

Nyt viimeisimpänä Björklundin Akin uutuussyötteenä Vierityspalkki esittelee RSS-feedin uusista FI-domaineista*. Tiedot uusista rekisteröinneistä ovat varsin mielenkiintoista luettavaa. Kaikenlaisten matinautokorjaamo.fi ja siivouspalvelut.fi domainien seasta voi löytää esimerkiksi mainostoimistojen uusimmat asiakkuudet ja tulevat kampanjat, mediayhtiöiden uudet liiketoimintahaaveilut ja ylipäätään paljon “heikkoja signaaleja” siitä mitä Suomessa tapahtuu.

Jos haluaa vaikkapa tarkkailla kilpailijoidensa domain-rekisteröintejä, niin ei muuta kuin Yahoo Pipesillä* leikkimään.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: RSS, Verkkotunnukset

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.