Tuuletin vaihtoi nimensä ja on nyt East

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Digitaalisen median suunnittelutoimisto Tuuletin vaihtoi nimensä ja on nyt East*.

Vuonna 2004 perustettu Tuuletin on erottunut kotimaisesta digikentästä mm. hyödyntämällä vahvasti itäisen Euroopan työvoimaa ja panostanut muutenkin verkostomaiseen toimintaan. Eastin valttikorttina onkin vahva Bulgaria-yhteistyö jonka kautta Eastin viiden hengen kotimainen toimisto laajenee yhteensä 16 hengen kokonaisuudeksi.

Eastin omistuspohja on myös mennyt hieman uusiksi sitten Tuuletin-ajan. Aikaisemmin Timo Railon kanssa yhteistyössä ollut Jussi Luukkonen* on siirtynyt muihin haasteisiin. Uudesta omistuksesta sanotaan seuraavaa: “Eastin omistavat Timo Railo ja Peter Aulén, jotka ovat toimineet digimedia-alan yrityksissä 90-luvun alkupuolelta, aina To the Point Oy*:n alkuajoista lähtien. Viimeksi Peter Aulén on ollut Valven projektijohtajana ja osakkaana, mistä hän siirtyi osakkaaksi Eastiin.”

Sisällönhallintapuolella Tuuletin on ollut harvoja Typo3-sisällönhallintajärjestelmän tarjoajia. Eastin lehdistötiedotteessa painopisteen todetaan kuitenkin olevan vahvasti uusissa käyttöliittymäteknologioissa, kuten Adoben Flexissä. Eastin uudet verkkosivut eivät valitettavasti avaa uuden toimiston tarjontaa millään tavalla, joten jäämme odottelemaan lisätietoja uudesta kokoonpanosta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai kohteen sisällön merkittävän muutoksen seurauksena.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun