Huuto.net muuttuu maksulliseksi ammattikauppiaille

Visa

Huuto.net ryhtyy veloittamaan komission yrityskäyttäjiltään 1.3.2008 alkaen. Yksityiskäyttäjille palvelu on edelleen maksuton.

Yrityskäyttäjiltä Huuto.net vaatii vähintään 4 % komission kaupan loppusummasta, mikäli myyjä “toimii yrittäjänä tai toiminta on muuten luonteeltaan ammattimaista”. Mikäli tuote jää myymättä, komissiota ei veloiteta.

Huuto.net julkisti samalla myös uusia palveluita yrityskäyttäjilleen. Myyntiraporttityökalulla voi seurata myynnin kehitystä  ja esitäytetyllä julkaisulomakkeella voi helpommin avata uusia huutokauppoja. Maksullisena lisäpalveluna on mahdollisuus avata kustomoitu verkkokauppa Huuto.netin sisälle.

SanomaWSOY-konserniin kuuluva Ilta-Sanomat Oy osti Huuto.netin vuonna 2005 TeliaSoneralta. Tiukasti 90-luvulle ulkoasullisesti jämähtänyt Huuto.net on julkaissut uusia palveluita matkan varrella, mutta isommasta uudistuksesta ei viime aikoina ole kuulunut mitään, vaikka sellaista SanomaWSOY-kaupan jälkeen odotettiinkin.

Comments are closed.