Huuto.net muuttuu maksulliseksi ammattikauppiaille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupan maksutavat - vertailussa Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska.

Huuto.net ryhtyy veloittamaan komission yrityskäyttäjiltään 1.3.2008 alkaen. Yksityiskäyttäjille palvelu on edelleen maksuton.

Yrityskäyttäjiltä Huuto.net vaatii vähintään 4 % komission* kaupan loppusummasta, mikäli myyjä “toimii yrittäjänä tai toiminta on muuten luonteeltaan ammattimaista”. Mikäli tuote jää myymättä, komissiota ei veloiteta.

Huuto.net julkisti samalla myös uusia palveluita yrityskäyttäjilleen*. Myyntiraporttityökalulla voi seurata myynnin kehitystä  ja esitäytetyllä julkaisulomakkeella voi helpommin avata uusia huutokauppoja. Maksullisena lisäpalveluna on mahdollisuus avata kustomoitu verkkokauppa Huuto.netin sisälle.

SanomaWSOY-konserniin kuuluva Ilta-Sanomat Oy osti Huuto.netin vuonna 2005 TeliaSoneralta. Tiukasti 90-luvulle ulkoasullisesti jämähtänyt Huuto.net on julkaissut uusia palveluita matkan varrella, mutta isommasta uudistuksesta ei viime aikoina ole kuulunut mitään, vaikka sellaista SanomaWSOY-kaupan jälkeen odotettiinkin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.)Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun