Huuto.net muuttuu maksulliseksi ammattikauppiaille

Visa

Huuto.net ryhtyy veloittamaan komission yrityskäyttäjiltään 1.3.2008 alkaen. Yksityiskäyttäjille palvelu on edelleen maksuton.

Yrityskäyttäjiltä Huuto.net vaatii vähintään 4 % komission* kaupan loppusummasta, mikäli myyjä “toimii yrittäjänä tai toiminta on muuten luonteeltaan ammattimaista”. Mikäli tuote jää myymättä, komissiota ei veloiteta.

Huuto.net julkisti samalla myös uusia palveluita yrityskäyttäjilleen*. Myyntiraporttityökalulla voi seurata myynnin kehitystä  ja esitäytetyllä julkaisulomakkeella voi helpommin avata uusia huutokauppoja. Maksullisena lisäpalveluna on mahdollisuus avata kustomoitu verkkokauppa Huuto.netin sisälle.

SanomaWSOY-konserniin kuuluva Ilta-Sanomat Oy osti Huuto.netin vuonna 2005 TeliaSoneralta. Tiukasti 90-luvulle ulkoasullisesti jämähtänyt Huuto.net on julkaissut uusia palveluita matkan varrella, mutta isommasta uudistuksesta ei viime aikoina ole kuulunut mitään, vaikka sellaista SanomaWSOY-kaupan jälkeen odotettiinkin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.)

Comments are closed.